Voňavé předvánoční pečení s Albertem

14.12.2014 15:12

Vánoce se rychle blíží a proto je nejvyšší čas začít s nákupy a přípravami. Každá hospodyňka má samozřejmě vlastní, tradiční recept na spokojené a cukrovím provoněné svátky, jehož přípravy nesmí podcenit. Albert přichází s nabídkou surovin a produktů potřebných k pečení vánočního cukroví.

Voňavé předvánoční pečení s Albertem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vánoční cukroví

Nezbytné základní suroviny

Bez základních surovin se neobejde žádné pečení a to vánoční už vůbec ne. Albert nabízí různé druhy mouky vlastní značky BASIC, které jsou k dostání za cenu od 12 Kč.

V případě zdravějšího pečení lze nahradit pšeničnou mouku moukou celozrnnou špaldovou, kterou zákazníci pořídí za bio javorový sirupcenu od 55 Kč pod vlastní značkou Albert Bio. Ke zpestření tradičních receptů mohou hospodyňky vyměnit cukr za javorový sirup, který je dostupný také pod vlastní značkou Albert Bio. Svou nezaměnitelnou chutí dodá oblíbenému cukroví zcela nový rozměr. Orientační cena javorového sirupu je 195 Kč za 250 g.

Šikovní pomocníci k pečení

Po uhnětení těsta následuje jeho vyválení a další úpravy. Pro tento krok se bude hodit skladný silikonový vál, který je v prodejnách Albert k dostání hned v několika barevných provedeních. Užitečným pomocníkem se stane také váleček vyrobený ze snadno omyvatelného a odolného plastu. Díky otočnému nastavení lze předem určit, jak tenké těsto je Válečektřeba vyválet. Albert ho nabízí za orientační cenu 400 Kč.

A aby těsto obsahovalo suroviny ve správném poměru, je potřeba využít kuchyňskou váhu. Tu lze získat díky sběratelské akci v prodejnách Albert a INTERSPAR až s 70% slevou. Kuchyňská váha italské značky Guzzini se rychle stane stylovým doplňkem do kuchyně a skvělým pomocníkem pro zvládnutí vánočního cukroví. Stěrky

Aby se s těstem dobře pracovalo, nabízí Albert sadu tří stěrek, které jsou vyrobeny z prvotřídního odolného plastu. Pružná stěrka je vhodná pro roztírání v kulatých formách a mísách, tvrdá stěrka pro rovnoměrné roztírání ploch a zubatá stěrka na dekorování polev. V Albertu je sada k dostání
za orientační cenu 75 Kč.

Dokonalé zdobení

Plastová cukrářská tužka s vyměnitelnými nástavci je ideálním pomocníkem na zdobení cukroví. Lze využít pro přesné dávkování těsta například při pečení sněhových pusinek nebo makronek. V Albertech je k dispozici za orientační cenu 300 Kč.

Nejen na pečení, ale i na ozdobu jsou vhodné různé druhy oříšků. Na posypání polévaného cukroví se hodí mandlestrouhaný kokos a pro zdobení jednotlivých kousků cukroví jsou zase ideální lískové oříšky nebo mandle. Tyto produkty Albert nabízí pod svými vlastními značkami Albert Quality a BASIC za výhodné ceny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…