Výběrová řízení na čtyři manažerské pozice vypsal podnik Lesy ČR

09.10.2018 9:23

Výběrová řízení na obsazení postu ředitele lesního a vodního hospodářství, ekonomického, správního a obchodního ředitele vypsal 9. října 2018 státní podnik Lesy České republiky. Stávající manažeři povedou své úseky do konce října.

Výběrová řízení na čtyři manažerské pozice vypsal podnik Lesy ČR
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR - logo

Generální ředitel podniku Josef Vojáček avizoval možné organizační a personální změny před více než měsícem při svém nástupu do funkce. „Seznámil jsem se s aktuálním stavem a děním v podniku a rozhodl se obměnit vrcholový management. Ve všech oblastech je třeba větší dynamiky, které současná krizová situace v lesích vyžaduje,“ uvedl Vojáček a poděkoval stávajícím ředitelům úseků za práci, kterou během svého působení u Lesů ČR odvedli.

Přihlášky s podklady je možné do 24. října elektronicky zasílat na email vedoucí personálního odboru Šárku Matějíčkovou (ZDE). Osobní pohovory s vybranými uchazeči se uskuteční koncem října.

Více se o kvalifikačních předpokladech uchazečů, podkladech pro přihlášení do výběrového řízení i nabízených podmínkách dočtete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…