Vyhrajte s OMV vstupenky na MS ve skocích na lyžích v Harrachově

09.03.2014 19:47

Společnost OMV letos již podruhé pořádá výpravu za sportovními zážitky. Po úspěšné lednové hokejové kampani se promotým OMV opět vydává na turné po čerpacích stanicích, kde bude řidičům pomáhat při péči o vozidlo a nabízet vstupenky na Mistrovství světa ve skocích na lyžích v Harrachově, které se letos uskuteční od 13. do 16. března.

Vyhrajte s OMV vstupenky na MS ve skocích na lyžích v Harrachově
Foto: OMV
Popisek: OMV

Hostesky promotýmu oděné ve stylových bundách OMV v rámci této akce pomáhají řidičům s očistou jejich vozu tím, že jim například umyjí skla nebo doplní nemrznoucí směs do ostřikovačů. Zároveň mohou řidiči za natankování jakéhokoli paliva na ČS OMV zodpovědět krátký kvíz a vyhrát tak 2 vstupenky na zmíněné Mistrovství světa. 

Promotým OMV rozjel svou jízdu po České republice v černém autě s logy prémiového paliva MaxxMotion v úterý 25. února. Mezi jeho zastávky patřily například ČS v Mladé Boleslavi či Liberci, o den později se tým přesunul například do Trutnova a Hradce Králové.

Ani pražští řidiči nepřijdou o možnost setkat se se specializovanou posádkou OMV a získat vstupenky na MS. Ve dnech 3. až 5. března má totiž naplánované zastávky na čerpacích stanicích OMV po celé Praze.

OMV Česká republika, s.r.o.

Společnost OMV vstoupila na český trh v roce 1991 jako OMV Česká republika, s.r.o. Centrálu má v Praze a v současné době provozuje 215 čerpacích stanic a drží 13% podíl na trhu v České republice.

Čerpací stanice OMV jsou multifunkčními centry služeb – jsou to čerpací stanice pro lidi i vozidla. Zákazníci OMV mají k dispozici paliva, maziva a služby mycích linek; kromě toho 118 stanic VIVA nabízí čerstvé sendviče, občerstvení a širokou škálu doplňkových služeb. OMV Česká republika, s.r.o. přímo zaměstnává více než 70 lidí a vytvořila více než 2 000 pracovních míst prostřednictvím své sítě čerpacích stanic.

OMV Aktiengesellschaft

S celkovými tržbami ve výši 42,65 miliardy EUR a zhruba 29 000 zaměstnanci v roce 2012 je OMV Aktiengesellschaft jednou z největších rakouských průmyslových společností obchodovaných na burze. V oblasti průzkumu a těžby (E&P) je OMV aktivní ve dvou stěžejních zemích, v Rumunsku a Rakousku, a drží si vyvážené mezinárodní portfolio. Společnost OMV disponovala ke konci roku 2012 prokázanými zásobami ropy a zemního plynu ve výši přibližně 1,12 miliardy barelů ropného ekvivalentu a v roce 2012 těžila okolo 303 000 barelů ropného ekvivalentu denně. V oblasti plynu a energetiky (G&P) prodala společnost OMV v roce 2012 přibližně 437 TWh zemního plynu. V Rakousku provozuje OMV síť plynovodů o délce 2 000 km, jejímž prostřednictvím bylo v roce 2012 dodáno cca 103 miliard metrů krychlových zemního plynu. OMV Central European Gas Hub patří mezi nejdůležitější předávací stanice v kontinentální Evropě. V oblasti rafinace a odbytu (R&M) má společnost OMV k dispozici roční kapacitu rafinérií 22 milionů tun a ke konci roku 2012 provozovala přibližně 4 400 čerpacích stanic ve 13 zemích včetně Turecka. Společnost OMV dále posílila svoji vedoucí pozici akvizicí 97% podílu ve společnosti Petrol Ofisi, která zastává v Turecku post leadera na retailovém i business trhu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…