Výroční konference HR know-how: Síla HR aneb Čtyři stupně k úspěchu!

15.04.2015 10:39

People Management pro Vás připravuje již XVIII. ročník výroční konference HR Know How. Tentokrát pod názvem Síla HR. Konferenci přivítá již 20. května elegantní, původně barokní Vernierovský palác, nyní Slovanský dům v centru Prahy.

Výroční konference HR know-how:  Síla HR aneb Čtyři stupně k úspěchu!
Foto: red
Popisek: Výroční konference HR know-how

Podle známého HR guru Davida Ulricha by personální oddělení měla naplňovat čtyři základní role. Administrativního experta, advokáta zaměstnanců, agenta změny a byznys partnera. „Pokud HR oddělení plní v tuto dobu vyváženě všechny své role, a kromě bezchybného a precizního zajištění mezd a smluv zaměstnanců dokáže společně s managementem sehrávat i roli pružného průvodce změnami, při kterém prosazuje striktní dodržování legislativy a současně citlivý a profesionální přístup k lidem změnami dotčenými, rozumí businessu svého zákazníka a dokáže ho pružně podporovat nasazováním vhodných personálních nástrojů z oblasti motivace a rozvoje, získává na síle a stává se respektovaným partnerem nejvyššího vedení,“ říká Hana Krbcová, viceprezidentka PMF a jedna z řečnic konference.

Co tyto role přesně znamenají a jak se dají ideálně v praxi naplňovat? Nejen o tom bude konference Síla HR aneb Čtyři stupně k úspěchu.

Cílem konference je divákům představit ke každé ze zmíněných Ulrichových rolí profesionály, kteří jednu z nich excelentně naplňují. Účastníci budou mít tak možnost se setkat se skutečnými hvězdami v oblasti HR: Jitkou Schmiedovou, HR ředitelkou České spořitelny, a.s., Alenou Kozákovou, HR country manažerkou společnosti IVECO Czech Republic, a.s., Radmilou Pinkavovou Jirkovskou, HR ředitelkou společnosti CET 21 spol. s r.o. nebo Hanou Krbcovou, generální ředitelkou a jednatelkou společnosti ČEZ Korporátní služby s.r.o. a dalšími.

Jaké další otázky budou na konferenci zodpovězeny? Jaká je přidaná hodnota HR? Jaký je přínos HR z pohledu jeho interních zákazníků? Jak se mění podoba HR servisu? Atraktivitu konference podtrhnou duety CEO v doprovodu jejich HR ředitelů. Podstatnou součást budou tvořit praktická doporučení pro zefektivnění HR činností z interního pohledu.

Výroční konference HR KNOW HOW je tradičně nejvýznamnějším setkáním HR profesionálů v roce a snaží se kromě významných personalistů zvát i další zajímavé osobnosti. Koho představí letos?

Zahraniční hvězdou konference bude americká expertka na leadership Julie Diamond. Jejím hlavním tématem je moc a způsoby zacházení s ní. „Problematika moci je jedním z posledních tabu, o kterých se v organizacích nehovoří. O tom, jak si kdo dokáže sjednat vliv, nebo jak někdo svou moc zneužívá, se otevřeně nemluví, i když boj o její získání je v každém vztahu permanentně přítomen,“ řekla Julie v exkluzivním rozhovoru pro časopisu HR forum. „Když se personalisté naučí efektivně zacházet s mocí, přestanou se cítit ve firmách jako méněcenní a dokáží svými zkušenostmi přispívat k celofiremnímu rozvoji.“ Praktické rady, jak posílit své osobní PR i celého HR oddělení předá účastníkům Dita Stejskalová, ředitelka Ogilvy Public Relations.

O oživení ze světa velkého plátna se postará filmová a divadelní režisérka a scénáristka Alice Nellis, která pohovoří o potřebě vlastní integrity.

Program konference uzavře Jan Švejnar, známý ekonom, působící částečně v USA. Na konferenci pohovoří o ekonomickém významu práce s lidmi.

Přijďte se na konferenci potkat s významnými osobnostmi, inspirovat se a podílet se na vytváření aktivní HR komunity!

Na konferenci navazuje slavnostní vyhlášení „Ceny o nejlepší personální projekt HREA – Excellence Award®“ 2014 s večerním rautem.

Více informací na http://www.peoplemanagementforum.cz/konference/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …