Vysočanský Clarion oslavil stylově svátek sv. Valentýna

21.02.2014 9:02

Clarion Congress Hotel Prague si při příležitosti oslavy svátku zamilovaných připravil pro své hosty a návštěvníky galerie Fénix sladké překvapení. Návštěvníci obchodního centra si mohli vychutnat čokoládové pralinky a makronky z cukrářské dílny restaurace Benada.

Vysočanský Clarion oslavil stylově svátek sv. Valentýna
Foto: red
Popisek: Vysočanský Clarion oslavil svátek sv. Valentýna

„I když u nás nemá svátek Sv. Valentýna dlouhou tradici, chtěli jsme jednoduše udělat radost nejen zamilovaným, ale i všem návštěvníkům, a dát jim malý dárek.“, řekl Miroslav Bukva, ředitel hotelu Clarion. Vysočanský Clarion se tak připojil k dalším několika desítkám obchodů a restaurací, které si 14. února připravili něco speciálního. Návštěvníci centra měli možnost ochutnat pralinky z bílé a mléčné belgické čokolády s ovocnou nebo čokoládovou náplní a francouzské mandlové makronky. Na výrobě dezertů se podílela Andrea Božáková, držitelka ocenění Cukrářka roku 2009. „Marketingově nebylo valentýnské rozdávání pralinek spojeno s žádnou prodejní nabídkou, vzhledem k tomu, že máme cukrárnu špičkové úrovně, chtěli jsme, aby mohlo výrobky od nás ochutnat co nejvíce lidí. Akce se setkala s velmi kladným ohlasem, takže zvažujeme, že bychom se zapojili i do dalších tematických oslav, nejaktuálněji třeba při příležitosti Mezinárodního dne žen, 8. března.“, dodal Ondřej Marek, Director of Sales and Marketing Clarion Congress Hotelu Prague.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…