Vysoká škola báňská nabízí studium perspektivních technických oborů

18.07.2017 13:36

Vysoká škola báňská – fakulta strojní vyhlásila 2. kolo přijímacího řízení k bakalářskému studiu oboru „Strojírenství“, které lze studovat v prezenční i kombinované formě v Centru bakalářských studií v Šumperku. Zájemci o prestižní technické obory, jejichž studium zvyšuje šance dobře se uplatnit na trhu práce, mohou zasílat elektronické přihlášky do 4. srpna 2017.

Vysoká škola báňská nabízí studium perspektivních technických oborů
Foto: VŠB-Technická univerzita Ostrava
Popisek: VŠB-Technická univerzita Ostrava, erb školy.

Nadační fond Centra bakalářských studií zastřešuje vzájemnou spolupráci města Šumperka, Olomouckého kraje a podnikatelů z regionu Olomouckého kraje, kteří cítili potřebu technicky a vysokoškolsky vzdělaných odborníků v regionu a kteří se společným úsilím snaží svou finanční podporou Vysoké školy báňské – Technické univerzity umožnit studentům v regionu získat vysokoškolské vzdělání technického a ekonomického směru a najít uplatnění v regionálních podnicích. NF CBS vznikl již v roce 2002 a získáním bakalářského titulu se může pyšnit již více než 440 absolventů oboru Strojírenská technologie a 170 absolventů bakalářského studijního programu Hospodářská politika a správa, studijního oboru Veřejná ekonomika a správa.

V rámci studijního programu Strojírenství je kladen důraz na schopnost využívat moderní výpočetní metody a efektivně vyhodnocovat výstupy technických měření. Studium oboru je zakončeno státní zkouškou ze dvou státnicových předmětů dle oboru studia a obhajobou bakalářské práce. Absolventi bakalářského studijního programu mohou pokračovat v oborově zaměřeném studiu v navazujícím magisterském studijním programu N2301 „Strojní inženýrství“, jehož standardní doba studia pro prezenční i kombinovanou formu studia je 2 roky a následně v doktorském studiu.

Více informací naleznete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…