Výstava Jan Saudek: Odhalení… je prodloužena do konce června

29.05.2014 15:49

Unikátní výstava Jan Saudek: Odhalení... v Malostranské besedě se pro velký zájem návštěvníků prodlužuje až do 29. června. Výstava bude veřejnosti nadále otevřena denně od 10 do 20 hodin, kromě pondělí.

Výstava Jan Saudek: Odhalení… je prodloužena do konce června
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Saudek, světoznámý fotograf

„Přízeň návštěvníků nás nebývale těší. Je to jen potvrzení, že uspořádat ojedinělou výstavu v tak svébytném prostoru, kterým Galerie Malostranské besedy bezesporu je, bylo správné rozhodnutí. Pevně doufám, že si milovníci magického světa Jana Saudka na jeho výstavu fotografií, obrazů, rekvizit a kostýmů najdou cestu i přes stále se lepšící počasí,“ říká umělecký šéf Malostranské besedy David Hanzlík.

Na výstavě Jan Saudek: Odhalení…, kterou renesanční podkroví Malostranské besedy hostí od 29. března, se kromě nezapomenutelných fotografií zcela poprvé v historii objevují i mistrovy osobní věci, které jsou nezbytnou součástí jeho neopakovatelného způsobu fotografování, včetně části šatníku a rekvizit. Navíc je možné se začíst do některé z jeho dosud nezveřejněných osobních výpovědí a korespondence.

Součástí expozice je i nadále improvizovaný fotoateliér, ve kterém budou mít návštěvníci možnost se vyfotit a zúčastnit se nahráním fotografie na stránku saudek.zoom.iprima.cz soutěže Vyhrajte fotografování s Janem Saudkem. Vítěze vybere sám Jan Saudek.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…