Werichova vila hostí výstavu „Praha Václava Havla“

15.09.2017 11:29

Jedinečné fotografie spojené s životem Václava Havla či tématické debaty čekají na návštěvníky Werichovy vily, která od soboty 16.září hostí výstavu nazvanou „Praha Václava Havla“. Vystavené fotografie pochází od autorů Alana Pajera a Pavla Hrocha a některé z vystavených děl zapůjčila Knihovna Václava Havla. Výstava bude v zahradě Werichovy vily k vidění do 3O. září. 2017.

Werichova vila hostí výstavu „Praha Václava Havla“
Foto: Facebook Werichovy vily
Popisek: Werichova vila

Vernisáž k výstavě se ve Werichově vile za účasti předsedy správní rady Musea Kampa – Nadace Jana a Medy Mládkových Jiřího Pospíšila a dalších hostů uskuteční již tento pátek 15. září od 18 hodin.

Výstava fotografií „Praha Václava Havla“ bude pro všechny návštěvníky, kteří si zakoupí vstupenku do Werichovy vily, přístupná zdarma.

Spolu s výstavou jsme se pro širokou veřejnost rozhodli uspořádat celkem tři tématické debaty, které se budou konat v podkroví Werichovy vily. Tyto společenské večery budou pro návštěvníky zcela zdarma. Musíme však upozornit na to, že volný vstup na debatu se nevztahuje na prohlídku Werichovy vily.

Termíny tematických přednášek:

18. září ve 20 hodin – Architektura Pražského hradu od Masaryka po Havla - přednáška historika architektury Zdeňka Lukeše účastníky seznámí s vývojem a architektonickými úpravami Pražského hradu za posledních 100 let. Přednáška je doplněna projekcí fotografií.

20. září ve 20 hodin – Beseda s fotografem Alanem Pajerem - projekce fotografií představí Václava Havla jako prezidenta ,disidenta ,dramatika a občana za posledních dvacet let.

24. září ve 20 hodin – Přednáška historika architektury Zdeňka Lukeše - přednáška vychází z knihy Praha Václava Havla, která přibližuje 70 míst míst spjatých s životem Václava Havla v Praze - od staveb, které vytvořili jeho děd a otec, přes ta, kde žil, stýkal se s přáteli, pracoval, ale také byl vězněn, dále Pražský hrad v jeho éře atd.

Přednáška je doplněna projekcí fotografií.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…