World Kia Skill Cup 2014 - úspěch českých mechaniků

01.05.2014 11:13

Kia certifikovala desítku nejlepších mechaniků z 62 servisních míst v České republice. První tři místa obsadili autorizovaní dealeři: ADcentrum s.r.o. z Prahy, Autoservis Czudek s.r.o. z Karviné a AUTOKOM spol. s r. o. ze Zlína. Nejlepší český mechanik z národního kola se probojoval až do celosvětové soutěže Kia v Koreji.

World Kia Skill Cup 2014 - úspěch českých mechaniků
Foto: Kia
Popisek: Kia

KIA MOTORS vyhlásila 7. ročník celosvětové soutěže World Kia Skills Cup 2014 pro oblast servisních služeb. Letošní ročník byl zaměřen na mechaniky značky Kia a probíhal na třech úrovních - národní (ČR), regionální (EU) a závěrečné celosvětové kolo v Koreji. Výherce národního kola pan Petr Hrubý z ADcentrum Praha postoupil do nejvyšší úrovně soutěže a účastní se finále v Koreji, které se koná letos v květnu. Probojoval se tak mezi 20 nejprofesionálnějších mechaniků Kia v Evropě.

Desítka vrcholných profesionálů z ČR, kteří se pyšní kvalifikací TRP (technician recognition program) v úrovni Expert nebo Master, se kvalifikovala do finále národního kola v Praze. Dva nejlepší mechanici postoupili až do evropského kola ve Frankfurtu, které se konalo v dubnu. Zde prokázali odborné znalosti jak v teoretické tak i praktické části a to v následujících oblastech - mechanika motoru, elektrické systémy karoserie a diagnostika řízení motoru. Velkým úspěchem českého zastoupení značky Kia je postup do celosvětového kola v Koreji.

World Kia Skill Cup 2014 se účastnilo celkem 19 států Evropy včetně České republiky a 20 nejlepších odborníků ve svém oboru postoupilo do celosvětového kola v Koreji. Zde se utkají s těmi nejlepšími mechaniky z ostatních kontinentů světa.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…