Z mobilních buněk od ČEZ vyroste „Triangle City“

01.10.2014 8:00

Zástupci Skupiny ČEZ dnes v Chudeřicích předali sestavy mobilních buněk hejtmanovi Ústeckého kraje Oldřichu Bubeníčkovi. Z buněk vyroste zázemí pro dělníky i řidiče kamionů v průmyslové zóně Triangle na Žatecku. ČEZ je kraji nabídl za 1 procento pořizovací ceny.

Z mobilních buněk od ČEZ vyroste „Triangle City“
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Skupina ČEZ využívala objekty v rámci výstavby nového zdroje v elektrárně Ledvice. Jedná se o 8 objektů ubytoven o celkové podlahové ploše 3452 m2 a jednoho objektu kuchyně s jídelnou o celkové podlahové ploše 537 m2.  Zázemí tak zde může ve128 pokojích najít až 256 lidí. Ubytovny jsou vybaveny postelemi, skříněmi, židlemi i stolky, a to včetně peřin i povlečení. Nechybí ani kuchyňka, sprchy i společenská místnost.

„Objekty nám dobře posloužily při výstavbě nového ekologického zdroje v Ledvicích. Jsem velmi rád, že zůstávají i nadále v Ústeckém kraji kde působíme a věřím, že kvalitní zázemí ocení i další zaměstnanci,“ říká ředitel Elektráren Ledvice a Počerady František Strach.

„ČEZ nám buňky nabídl v rámci dobrých vztahů a díky gentlemanské dohodě za ně zaplatíme pouze procento z pořizovací ceny,“ říká hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček. Na Žatecku tak vyroste malé městečko. „Triangle City vybudované z mobilních buněk by mělo sloužit řidičům kamionů, kteří do zóny přivážejí a odvážejí materiál, stavebním dělníkům a firmám, které brzy začnou stavět novou továrnu," dodává Oldřich Bubeníček. Otevření ubytovacího areálu v zóně Triangle je v plánu příští rok v září (po demontáži, přesunu a následném smontování buněk).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…