ZP MV ČR: Movember běh pro zdraví

24.11.2015 7:34

Podpořit prevenci bylo cílem čtvrtečního proMOběhu v lesoparku Stromovka v Praze 7. Sešli se zde policejní prezident Tomáš Tuhý se svými kolegy policisty spolu s představiteli a zaměstnanci Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra (ZP 211), aby během podpořili kampaň Movember, zaměřenou na prevenci rakoviny prostaty a varlat.

ZP MV ČR: Movember běh pro zdraví
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

„Podpora zdraví a pohybu je základní strategií naší zdravotní pojišťovny, takže účast na tomto běhu pro zdraví je logickým krokem,“ řekla poté, co běh odstartovala, ředitelka obchodně-organizačního odboru ZP 211 Dana Malíková. Symbolického propagačního běhu se zúčastnilo téměř 50 běžců.

Policie ČR a ZP 211 se hlásí k myšlence hnutí Movember a společně apelují na muže každého věku, aby šli na preventivní prohlídku. ZP 211 pak svým klientům přispěje až 400 Kč například na vyšetření PSA prostaty, což je imunologické vyšetření z krve. Příspěvek je poskytován po celý listopad.

Přidat se můžete i Vy zde (https://cz.movember.com/team/1944817)

Vaše ZP 211

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…