ZP MV ČR: Narodilo se vám miminko? Přihlaste ho online

29.02.2016 11:27

Jste klientkou ZP 211 a právě se vám narodilo miminko? Přihlaste ho ke své zdravotní pojišťovně z klidu domova online. Nemusíte chodit osobně na vzdálenou pobočku, abyste splnila zákonnou povinnost – přihlásit své dítě k zdravotnímu pojištění.

ZP MV ČR: Narodilo se vám miminko? Přihlaste ho online
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

Na webových stránkách stačí kliknout na odkaz přihlaste se online. Následně vyplníte Kontaktní formulář Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ČR. Pozor: u kolonky Kód a název dosavadní zdravotní pojišťovny je pod šipkou volba možností. Hned na prvním místě je Novorozenec – to potvrdíte. Pokud k vyplněné přihlášce připojíte i naskenovaný rodný list vašeho miminka, splnili jste stoprocentně svoji oznamovací povinnost. Jestliže nemáte tuto možnost, pošlete nám kopii jeho rodného listu dodatečně.

Pak už se můžete jen těšit, že přibližně za týden přijde vašemu miminku do schránky jeho první dopis v životě – bude od ZP 211 a bude v něm jeho průkazka pojištěnce. Je to tak. Zdravotní pojišťovna průkaz zasílá na jméno pojištěnce, takže se nedivte, že adresátem bude opravdu vaše miminko.

A když už budete na webu ZP 211, nezapomeňte se podívat na nabídku bonusů pro klienty. Kojícím ženám nabízíme příspěvek například na plavání s dětmi, na "chůvičku", na pomůcky pro kojení a jiné.

Myslíme na vás v každé situaci

Vaše ZP 211!

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…