ZP MV ČR: Přidejte se k nám ještě v září

22.08.2015 13:20

Pokud ještě nejste klientem největší zaměstnanecké Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra (ZP 211) a měli byste zájem přidat se k více než milionu a čtvrt spokojených klientů, pak máte ještě šanci. Díky změně zákona se můžete k ZP 211 přihlásit ještě v průběhu celého září. Klientem pojišťovny se tak stanete už v lednu 2016.

ZP MV ČR: Přidejte se k nám ještě v září
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

Podle dosavadních pravidel se k nám do konce června přihlásilo téměř 30 000 nových klientů. Díky tomu nás bude už přes 1 270 000 a s vámi možná ještě o něco více. Tak si udržíme pozici jedničky mezi zaměstnaneckými zdravotními pojišťovnami.

Skutečně velký dík je třeba vyjádřit všem vám stávajícím klientům, za to, že jste odolali tlaku cílených mediálních útoků i reklamních kampaní a náborářům některých konkurenčních zdravotních pojišťoven a zůstali své ZP 211 věrní.

ZP 211 je zdravotní pojišťovna, která se dokáže o své klienty postarat a hradit i tu nejnákladnější, moderní léčbu; má jedny z nejnižších provozních nákladů, takže si mohla dovolit postupně převést celkem 660 milionů korun z provozního fondu do základního fondu a posílit tak prostředky, určené výhradně na léčení svých klientů; na prevenci vydala loni 110 milionů korun a může se pochlubit bezkonkurenčně nejvyšší produktivitou práce ze všech zdravotních pojišťoven na trhu.

ZP 211 je otevřena všem občanům, kteří mají zájem o jistotu kvalitní zdravotní péče a pojištění.

Děkujeme!

Vaše ZP 211

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…