ZP MV ČR: Vítáme téměř 10 tisíc nových klientů

17.04.2016 10:20

Vítáme všechny nově příchozí pojištěnce a děkujeme těm, kteří zůstali své „dvěstějedenáctce“ věrní. Jsme rádi, že jste s námi.

ZP MV ČR: Vítáme téměř 10 tisíc nových klientů
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

Díky vám všem nás bude více než 1 287 000, čímž potvrzujeme pozici jedničky mezi zaměstnaneckými zdravotními pojišťovnami. Velké poděkování patří zejména našim stávajícím klientům, že nám zachovali přízeň a odolali tlaku reklamních kampaní konkurenčních zdravotních pojišťoven.

ZP 211 je zdravotní pojišťovna, která se dokáže o své klienty vždy postarat a hradit i tu nejnákladnější, moderní léčbu a může se pochlubit bezkonkurenčně nejvyšší produktivitou práce ze všech zdravotních pojišťoven na trhu. ZP 211 je otevřena všem občanům, kteří mají zájem o jistotu kvalitní zdravotní péče a pojištění.

Vaše ZP 211

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…