ZP MV ČR podpoří další chronicky nemocné děti

25.11.2017 9:02

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR (ZP MV ČR) už léta přispívá chronicky nemocným dětem s onemocněními dýchacího ústrojí na Léčebně-ozdravné pobyty v prostředí ve vysokohorském prostředí, které jim dokáže jejich problémy významně zmírnit. Letos se pojišťovna rozhodla pomoci dalším chronicky nemocným dětem.

ZP MV ČR podpoří další chronicky nemocné děti
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

Mezi svými klienty ZP MV ČR eviduje také děti s chronickými neurologickými onemocněními, kterým mohou kromě základní zdravotní péče pomoci I rehabilitační postupy, jež ale nejsou hrazeny z veřejného zdravotního pojištění.

Ty děti, které letos tento speciální rehabilitační lázeňský  pobyt absolvovaly, ZP MV ČR  vyjímečně a jednorázově podpoří finančním příspěvkem  až do maximální výše 10 000 Kč. Jedná se zejména o tyto procedury: individuální neurorehabilitační cvičení nebo cvičení v lokomočním centru či ve speciálním stabilizačním oblečku (kosmický obleček), případně multisenzorické stimulace a EEG biofeedback či spirální relaxace.

Podrobné informace, formulář žádosti o příspěvek i kontakt najdete zde.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…