ZPMV: Vánoční přání generálního ředitele

24.12.2014 12:28

Vážení klienti a partneři zdravotní pojišťovny 211, dovolte, abych vás všechny před koncem roku 2014 pozdravil a poděkoval vám za přízeň a spolupráci.

ZPMV: Vánoční přání generálního ředitele
Foto: Svaz zdravotních pojišťoven ČR
Popisek: Jaromír Gajdáček, prezident Svazu zdravotních pojišťoven ČR

Rád konstatuji, že právě končící rok byl pro ZP 211 úspěšný. V mnoha parametrech jsme si udrželi první místo mezi zdravotními pojišťovnami. Jedním z významných úspěchů je i to, že v lednu 2015 mezi sebou přivítáme více než 31 000 nových klientů, kteří se k ZP 211 přehlásili od jiné zdravotní pojišťovny.

Věříme, že budou i oni se službami největší zaměstnanecké zdravotní pojišťovny spokojeni. My pro to uděláme maximum. Nadále budeme svým klientům zajišťovat moderní zdravotní péči a představíme jim nové zajímavé a originální projekty na podporu jejich zdraví.

Přeji vám všem klidné prožití vánočních svátků, šťastný a zdravím naplněný rok 2015. Ať je nadcházející rok pro vás úspěšný a ať i nadále rádi zůstáváte se svojí ZP 211.

Jaromír Gajdáček, generální ředitel

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…