Za prvním občánkem Ústeckého kraje zavítali krajský radní a děčínská primátorka

05.01.2016 8:35

Poblahopřát prvnímu miminku narozenému v Ústeckém kraji v roce 2016 přišli - již v neděli 3. 1. 2016 v dopoledních hodinách - na oddělení šestinedělí Gynekologicko-porodnického oddělení Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Děčín, o. z. člen rady Ústeckého kraje a předseda dozorčí rady Krajské zdravotní, a. s. František Pelant a primátorka Statutárního města Děčín Marie Blažková.

Za prvním občánkem Ústeckého kraje zavítali krajský radní a děčínská primátorka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kojenec

Zástupce kraje a města na oddělení doprovodil MUDr. Jiří Mrázek, náměstek generálního ředitele Krajské zdravotní, a.s. a zástupce primáře dětského oddělení děčínské nemocnice. Malý Rudolf Hoření se narodil 1. ledna v 1.14 hodin v děčínské porodnici, vážil 2860 gramů a měřil 50 centimetrů.

Ke gratulaci mamince a prvnímu novorozenci Ústeckého kraje se připojuje i předseda představenstva Krajské zdravotní, a. s. Ing. Jiří Novák. „Chtěl bych mamince i malému Rudolfovi popřát hlavně pevné zdraví, pohodu, klid a po narození syna i další společné šťastné okamžiky v novém roce,“ řekl Ing. Jiří Novák.

„Současně chci popřát všem maminkám, které porodily a v nastávajícím roce budou rodit v nemocnicích Krajské zdravotní, jim i jejich novorozencům pevné zdraví a hodně štěstí,“ dodal předseda představenstva Krajské zdravotní, a. s.

Na Nový rok se v děčínské porodnici narodili tři novorozenci. V celé Krajské zdravotní, a. s., pod kterou spadají porodnice Nemocnice Děčín, o. z., Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., Nemocnice Teplice, o. z., Nemocnice Most, o. z. a Nemocnice Chomutov, o. z., se 1. ledna 2016 narodilo celkem třináct miminek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…