Začala kampaň „Spousta barev. Jeden Český rozhlas“

01.06.2017 14:07

K 94. výročí zahájení svého vysílání spustil Český rozhlas kampaň „Spousta barev. Jeden Český rozhlas“. Klíčovým motivem komunikační kampaně je široké žánrové a tematické portfolio rozhlasu jako média veřejné služby.

Začala kampaň „Spousta barev. Jeden Český rozhlas“
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Spousta barev v kampani zastřešuje šest tematických variant, které představují jeden Český rozhlas - příběhy, názory, hudbu, objevy, emoce a sport. Společnost není jednobarevná. Je pestrá, plná protikladů, dynamicky se mění. Český rozhlas je jediná instituce, která pokrývá celé její spektrum. Pro každého má něco. Proto jsme zvolili tento koncept, který je zároveň spojený s poděkováním posluchačům“, uvedl Jiří Hošna, ředitel Komunikace a vnějších vztahů ČRo.

Kampaň zahrnuje on-line, outdoor, print i interní komunikaci a potrvá do konce června. Připravila ji agentura Proximity ve spolupráci s marketingovým oddělením Českého rozhlasu. Cílem kampaně je představit Český rozhlas jako tradiční, ale zároveň moderní a sebevědomý mediální dům, který nabízí unikátní programové formáty, objektivní a pravdivé informace a který provází posluchače všemi situacemi a po celý jeho život. Zároveň je to příležitost, jak veřejnosti poděkovat za podporu a za placení rozhlasového poplatku.

Microsite ke kampani je k dispozici zde: http://jeden.rozhlas.cz/

Hlavními úkoly veřejné služby v oblasti rozhlasového vysílání jsou zejména poskytování informací pro svobodné vytváření názorů, přispívání k právnímu vědomí obyvatel České republiky, vytváření a šíření programů a poskytování vyvážené nabídky pořadů pro všechny skupiny obyvatel. Český rozhlas poskytuje službu veřejnosti tvorbou a šířením rozhlasových programů, dalšího multimediálního obsahu a doplňkových služeb na celém území České republiky a do zahraničí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…