Začala velká rozhlasová soutěž Hlas Dvojky

15.03.2016 19:58

Český rozhlas Dvojka se v průběhu jara zaměří na kouzlo hlasu a umění rétoriky. V pondělí 7. března odstartoval Hlas Dvojky, talentová soutěž o nejlepší hlasový projev. Zapojit se do ní mohou všichni posluchači starší 18 let, kteří se práci s hlasem profesně nevěnují. Výherce získá zájezd do Řecka pro dvě osoby a možnost zkusit si práci rozhlasáka. Průvodcem soutěže je herec Jan Přeučil.

Začala velká rozhlasová soutěž Hlas Dvojky
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Slovo a hlas jsou v rozhlase jedinými nástroji, které mohou posluchače zaujmout či odradit. Budeme hodnotit, jak hlas zní, jeho barvu, náladu, ale i samotný obsah textu příspěvku,“ řekl Miroslav Dittrich, šéfredaktor stanice Dvojka. Přihlášení do Hlasu Dvojky je podmíněno zasláním autorského zvukového příspěvku v délce jedna minuta na téma Můj zážitek z cest, a to do 22. dubna 2016.

Z přihlášených účastníků vybere porota třicet semifinalistů, kteří se 14. května utkají přímo v budově Českého rozhlasu Vinohradská o postup do finálové šestice. Soutěž vyvrcholí 6. června v pražském Divadle U Hasičů, kde se uskuteční velké finále za účasti herecké poroty. Závěr soutěže bude přenášen prostřednictvím YouTube kanálu Českého rozhlasu Dvojka.

Úplná pravidla soutěže jsou k dispozici v internetové rubrice věnované projektu http://www.rozhlas.cz/dvojka/hlasdvojky.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…