Začíná mezinárodní soutěž pro startupy. Natoč se a pošli své video

03.03.2015 17:33

Houstone, startujeme! Od dnešního dne se mladé podnikatelské projekty mohou zapojit do mezinárodní soutěže v Česku, Polsku a Maďarsku pod názvem „Houstone, máme startup!“ Účastníci dostanou šanci udělat zásadní krok pro své podnikání, jsou pro ně připravené workshopy a pro vítěze hlavní ceny, které jim pomohou k raketovému startu na třech východoevropských trzích.

Začíná mezinárodní soutěž pro startupy. Natoč se a pošli své video
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ilustrační foto.

Dnes se zahajuje mezinárodní soutěž pro mladé podnikatelské projekty za podpory inovačních center a inkubátorů. Finalistům věnuje balík doprovodných workshopů zaměřených na moderní komunikaci, rozvoj podnikání a marketing, výherce obdrží PR služby po dobu 6ti měsíců a mentoringový program na míru.

Soutěž je určena pro startupy ze všech odvětví, podmínkou je stáří projektu do tří let.  Výherce bude moci oslovit širokou veřejnost nejen v České republice, ale také v Polsku a Maďarsku.

Tři zahraniční pobočky komunikační agentury Lewis PR v Praze, Varšavě a Budapešti se letos poprvé spojily, aby věnovaly začínajícím podnikatelům možnost, jak se zviditelnit na třech východoevropských trzích. Soutěž "Houstone, máme startup!" startuje v Česku, Polsku a Maďarsku. Každá pobočka vybere svého vítěze, který obdrží odměnu v podobě profesionálních PR a marketingových služeb. Vítězný tým z České republiky získá komunikační balíček v hodnotě 12 000 eur, který bude možné využívat po dobu 6 měsíců. 

Podmínkou účasti v soutěži je zaslání na adresu soutez@lewispr.com odkazu na video umístěného na Youtube, ve kterém uchazeči během 30 vteřin představí svůj projekt a obhájí, proč právě oni si zaslouží výhru. Přihlášky budou přijímány od 3. března do 14. dubna 2015. 

Soutěž završí dvoudenní program. Dne 11. května se vybraná skupinka českých finalistů bude moci zdarma zúčastnit celodenního workshopu, jež poskytne specializovaná poradenská společnost. Finále vyvrcholí 12. května v prostorách pražského Impact HUB, kdy budou dopoledne pokračovat další workshopy, networkingová setkání a panelová diskuse hostů a čestných porotců.  Soutěž můžete sledovat na facebooku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…