Žádosti o stipendium na studium MBA programu pro zdravotně handicapované se uzavírají v prosinci

02.12.2014 13:25

Pro zdravotně handicapované může být absolvování MBA programu nedosažitelným cílem. Vzdělávací institut CEMI proto i letos pokračuje ve svém stipendijním programu na podporu studia zdravotně handicapovaných a nabízí vybraným zájemcům stipendium, které pokryje 50 až 100 % ceny studia. Umožňuje jim tak získání titulu MBA či LL.M. Uzávěrka žádostí je již 31. 12. 2014!

Žádosti o stipendium na studium MBA programu pro zdravotně handicapované se uzavírají v prosinci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Invalidé na vozíčcích diskutují na ulici. Ilustrační foto

„Nejenže podporujeme organizace a projekty, které se snaží usnadnit život všem, pro které je vzdělání obtížně dosažitelné, ale chceme zdravotně handicapovaným lidem pomoci přímo, proto vybraným uchazečům zprostředkujeme studium MBA či LLM na našem institutu zcela bezplatně,“ říká ředitel institutu CEMI Mgr. Štěpán Mika.

Stipendium se uděluje buď v plné výši standardního školného 99 000,- Kč bez DPH, nebo jako sleva z ceny studia až do výše 50 %. Žádosti se posuzují individuálně, mezi důležitá kritéria patří životní příběh uchazeče a  jeho motivace. Institut CEMI následně vybranému uchazeči poskytne stejné podmínky vzdělávání jako všem ostatním studentům. To znamená, že zajistí individuální online výuku v manažerských oborech prostřednictvím nejmodernějšího e-learningového systému Fronter, studijních materiálů online v českém jazyce a osobních konzultací s lektory. Zdravotně handicapovaní uchazeči jistě ocení tuto formu výuky, díky níž nemusí za studiem dojíždět a veškeré záležitosti mohou řešit z pohodlí svého domova. 

„Do studijního programu MBA jsem se přihlásila, abych díky nově získaným znalostem mohla efektivněji vykonávat své povolání a současně měla lepší vyhlídky při budování mé profesní kariéry. Od studia programu Management zdravotnictví očekávám zejména prohloubení dosavadních znalostí v přednášených oblastech a osvojení aktuálních poznatků vycházejících z praxe. Pevně věřím, že získané zkušenosti a dovednosti naplno využiji při svém povolání, jehož součástí je zajištění lepší zdravotní péče a životních podmínek pro lidi se zdravotním handicapem,“ komentuje své studium jedna z loňských držitelek stipendia Ing. Mgr. Ingrid Mrňová.

Podmínky pro žádost o získání stipendia jsou následující. V prvé řadě musí mít žadatel vysokoškolské vzdělání či středoškolské vzdělání s maturitou a odpovídající manažerskou praxí. Následně je třeba předložit průkaz TP, ZTP, ZTP/P či jiné potvrzení o zdravotním postižení. Přihláška má podobu sepsání vlastního životního příběhu a popisu, jak dotyčnému studium pomůže v další kariéře a jakým způsobem získaný profesní titul využije pro pomoc dalším zdravotně handicapovaným lidem. Letošní termíny jsou následující: uzávěrka žádostí je 31. prosince 2014, výběr studentů proběhne do 31. ledna 2015 a studium bude zahájeno v únoru 2015. Více informací na http://www.cemi.cz/cs-CZ/stipendium-pro-handicapovane.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…