Zájem o české hodinky PRIM v Japonsku stoupá

18.02.2016 10:50

Společnost ELTON hodinářská, jediný český výrobce hodinek PRIM, prezentovala v minulém týdnu své výrobky na velvyslanectví ČR v Tokiu. Vedle speciální limitované edice PRIM Hirošima, připravené ve spolupráci s japonskou společností Brains Corporation, vzbudily velký zájem i ostatní modely mechanických hodinek PRIM.

Zájem o české hodinky PRIM v Japonsku stoupá
Foto: PRIM
Popisek: Hodinky z limitované edice PRIM Hirošima.

Slavnostním představením v Tokiu byl v Japonsku zahájen prodej limitované edice PRIM Hirošima. Prezentace hodinek proběhla za velkého zájmu médií, sběratelů a obchodníků z celého Japonska. Vedle předsedy představenstva společnosti ELTON hodinářská Aleše Fleichmanna vystoupil na akci také velvyslanec ČR v Japonsku Tomáš Dub, ředitel importní tokijské společnosti Brains Corporation Ko Nishoji a také ředitelka Památníku míru v Hirošimě („Atomový dóm“). Ta svou přítomností připomněla osobnost českého architekta Jana Letzla, jehož odkaz byl inspirací pro vznik limitované edice hodinek PRIM Hirošima.

Při této příležitosti se také uskutečnila řada obchodních jednání s prodejci nejen z Tokia, ale také například z Ósaky či Nagana. „V Japonsku, přesyceném moderní a neosobní technologií, je o hodinky PRIM s in-house mechanickým strojkem stále větší zájem,“ vysvětlil Aleš Fleischmann a dodal: „Důvodem je především to, že jsou vyráběné manufakturně, každý kus má „duši“, Japonce také oslovuje klasický nadčasový design hodinek PRIM.“ V současné době je největším odběratelem českých hodinek PRIM v zahraničí právě Japonsko a jeho podíl stále stoupá. Hodinky PRIM Hirošima slavily při jejich prvním oficiálním předvedení v Japonsku velký úspěch a japonský partner předpokládá, že 100 ks limitovaná edice bude do konce tohoto roku vyprodána.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…