Zájemci se mohou zapojit do blížící se konference Evropský Habitat

05.02.2016 17:42

Zhruba měsíc a půl zbývá do začátku mezinárodní regionální konference OSN „Evropský Habitat“, která se bude konat ve dnech 16.-18. března 2016 v Praze. Akce se zúčastní zástupci zemí celé severní polokoule. Registrace již běží a nyní se mohou zájemci zapojit pomocí doprovodných akcí a výstav.

Zájemci se mohou zapojit do blížící se konference Evropský Habitat
Foto: Ministerstvo pro místní rozvoj
Popisek: Ministerstvo pro místní rozvoj.

„Jedná se skutečně o velkou a významnou událost, proto jsem ráda, že se jejím účastníkem může stát i širší veřejnost. Zájemci se mohou zapojit do pořádání akce doprovodnými programy a výstavami, které doplní nabitý program celé konference,“ uvedla ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.
 
Může jít o různé formy prezentací, rozdávání brožur či letáků, přednášku, diskusní panel, apod. Vedlejší konferenční místnosti lze využít v délce trvání max. 1,5 hod. Tlumočení nebude zajištěno. K dispozici bude pouze ozvučení, popř. dataprojektor s plátnem. Příchod a odchod bude volný, bez závazné registrace předem. Uzávěrka přihlášek a žádostí o uspořádání doprovodných akcí je 15. února 2016.
 
Pokud máte zájem v rámci konference Evropský Habitat organizovat doplňkový program, prosím vyplňte tento formulář: Side Event Application Template    . Podrobnější informace zde: Call for Side Events    .

Pokud máte zájem v rámci konference Evropský Habitat organizovat výstavu, prosím vyplňte tento formulář: Exhibition form    . Podrobnější informace zde: Call for Exhibitions    .

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…