Zakázané uvolnění přichází do kin. Společnost Europe Easy Energy se stala jeho koproducentem

05.06.2014 15:16

Ve středu 4. června od 19:30 hodin proběhla v pražském kině Lucerna slavnostní premiéra nové české komedie Jana Hřebejka Zakázané uvolnění. Europe Easy Energy stála u jejího zrodu a v roli koproducenta byla poprvé u vzniku celovečerního filmu.

Zakázané uvolnění přichází do kin. Společnost Europe Easy Energy se stala jeho koproducentem
Foto: Europe Easy Energy
Popisek: Europe Easy Energy

Film, který se odehrává během jednoho svatebního dne v zapadlé vesnické hospodě, popisuje příběh tří žen a jejich odlišných pohledů na život a muže. V hlavních rolích účinkuje Zuzana Stavná, Jana Stryková a Hana Vagnerová. V mužských partech sekundují Ondřej Sokol a Igor Orozovič.

„Chtěli jsme podpořit český film a nabídka koprodukovat Zakázané uvolnění přišla v pravý čas. Oslovil nás především scénář pana Kolečka a Hřebejka, který je nabitý energií a vtipem. Věříme, že film bude návštěvníky bavit stejně jako nás“, uvádí Simona Vlčková, PR manažer společnosti Europe Easy Energy.

Režisér Jan Hřebejk se tentokrát podílel na scénáři společně s Petrem Kolečkem, jedním z originálních autorů současnosti, kteří mají na svém kontě počiny jako Okresní přebor nebo televizní sitcom Čtvrtá hvězda. Autorem hudby jsou Ivan Acher a Lenka Dusilová. Michal Hrůza natočil ústřední píseň k filmu.
Film přichází do českých kin 5. června 2014.

Europe Easy Energy a.s. je společnost zaměřená na prodej elektřiny a plynu koncovým zákazníkům na území celé České republiky.

Nabízí výhodné ceny ve srovnání s ostatními dodavateli na trhu energií, individuální přístup a přehledné informace, které vám pomohou udělat to správné rozhodnutí. Připojte se k našim spokojeným zákazníkům a přesvědčte se o kvalitě našich služeb. 

V roce 2013 byla společnost Europe Easy Energy vyhodnocena nezávislým energetickým poradcem Srovnejenergie.cz, jako dodavatel s nejvstřícnějšími obchodními podmínkami a zákaznickým servisem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…