Zákazníci Armex Energy zaplatí za elektřinu až o 8 % méně

01.12.2014 15:10

Zákazníci společnosti Armex Energy, předního dodavatele energií, v roce 2015 zaplatí méně za elektřinu. V závislosti na tarifu to může být až o 8 %.

Zákazníci Armex Energy zaplatí za elektřinu až o 8 % méně
Foto: ARMEX ENERGY
Popisek: ARMEX ENERGY

V průměru Armex Energy svým zákazníkům sníží ceny o 6 %. Z domácností ušetří nejvíce rodiny, které používají elektřinu k vytápění pomocí přímotopů. Armex Energy, který dodává energie více než 30.000 zákazníků, i v příštím roce zachová rozdíl v cenách proti dominantním dodavatelům a zajistí tak svým zákazníkům opět úsporu při dodávkách energií. Nové ceníky platné od 1. 1. 2015 firma zveřejnila dnes.

„Také v roce 2015 se mohou naši zákazníci těšit na nižší účty za elektřinu. Naše ceny v příštím roce klesnou až o osm procent. Zároveň si i v příštím roce zachováme odstup od cen dominantních dodavatelů. Lidé tak i nadále mají důvod změnit svého stávajícího dodavatele elektřiny. My jim vedleférových cen nabízíme i solidní jednání a možnost řešit vše osobně na některé z našich téměř 20 poboček,“ uvedl ředitel Armex Energy Jan Nesměrák.

Rodina s domem vytápěným elektřinou ušetří zhruba 1700,- Kč

Na případě rodiny, která bydlí v rodinném domě se spotřebou 18 MW elektřiny za rok při jejím využívání nejen pro svícení a ohřev vody, ale především pro vytápění přímotopy, je možné vypočítat konkrétní úsporu v příštím roce. „Tato konkrétní rodina při spotřebě 18 MWh elektřiny a při využití příslušného tarifu v příštím roce oproti roku 2014 sníží své náklady zhruba o 1700 korun,“ doplnil obchodní ředitel Armex Energy Svetozar Pokorný.

Armex Energy dodává elektřinu a zemní plyn pro více než 30.000 zákazníků, z čehož většinu tvoří domácnosti. Letos plánuje získat další tisíce nových zákazníků. Tržby společnosti se loni pohybovaly na úrovni 1,2 miliardy korun.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…