Zákazníci GTS Czech si rozšířili znalosti o Big data a Business intelligence

08.09.2013 19:08

Telekomunikační operátor a poskytovatel ICT služeb a datových center GTS Czech (GTS) uspořádal včera společně se svým partnerem Infinity seminář na téma Big data a Business intelligence s podtitulem „Co ještě o své firmě a zákaznících nevíte“.

Zákazníci GTS Czech si rozšířili znalosti o Big data a Business intelligence
Foto: Archiv
Popisek: GTS

Desítky zákazníků GTS si na něm zdarma rozšířily své znalosti o možnostech analýzy dat a zároveň se seznámily s konkrétními příklady využití ve společnostech Bidvest (dříve Nowaco) a Motor Jikov.

„Big data i Business intelligence jsou pro moderní firmu klíčové nástroje, ale ne všichni ví, jak na to. Big data totiž nejsou pouze konkrétním objemem dat ve smyslu datové kapacity, ale objemem dat, který překračuje velikost, rozmanitost, rychlost změny i možnosti běžného zpracování standardních IT nástrojů. Zákazníky jsme seznámili nejen se samotnými pojmy, ale i se zdroji nestrukturovaných a externích dat i novými metodami zpracování dat specifickými pro firemní prostředí, jako například prediktivní analýza. Největší zájem pak tradičně získaly příklady využití těchto postupů u konkrétních firem,“ řekl Richard Novák, ředitel strategie GTS Czech.

Seminář, který se konal v pražském hotelu Courtyard by Marriott ve středu 4. září, se skládal ze tří bloků. První část agendy byla zaměřena na hlavní principy a teorii oblasti Big data a Business intelligence. Ve druhé části představil Roman Žičar, manažer IT společnosti Bidvest (dříve Nowaco) řízení strategických procesů ve své firmě. O strategii přechodu IT/ICT na Microsoft Dynamics se v poslední třetí části semináře podělil Jan Přibyl, manažer IT společnosti MOTOR JIKOV Group.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…