Záložna AKCENTA otevřela obchodní místo v Brně

08.07.2014 8:40

AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo chce být blíž klientům, otevřela proto v centru Brna své obchodní místo.

Záložna AKCENTA otevřela obchodní místo v Brně
Foto: red
Popisek: Akcenta

AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo dnes otevřela obchodní místo v centru Brna na Malinovského náměstí. Po pobočce v Hradci Králové a obchodním místu v Praze se jedná o třetí kontaktní místo, kam mohou klienti přijít uzavřít depozitní nebo úvěrový produkt anebo se jenom přijít nezávazně poradit.

 „Naše výhodné depozitní produkty lze založit pohodlně přes internet, přesto řada klientů preferuje osobní návštěvu. Chceme jim proto vyjít vstříc otevřením obchodního místa v druhém největším městě Česka,“ komentuje důvod otevření brněnského obchodního místa Petr Pištěk, člen představenstva a obchodní ředitel AKCENTY, spořitelního a úvěrního družstva. „Klienti si zde mohou uzavřít nejenom spořicí produkty, ale samozřejmě také zažádat o úvěry, případně se poradit o možnostech financování jejich podnikatelských záměrů nebo využití investiční nabídky naší družstevní záložny. Při rozhodování o otevření a umístění nového obchodního místa se vždy snažíme, aby jeho dostupnost byla co nejlepší,“ doplňuje Petr Pištěk.

AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo otevřelo svoje brněnské obchodní místo na adrese Malinovského nám. 4. Klienti mohou navštívit pobočku v úterý, středu a čtvrtek vždy v rozmezí 8.30 – 12.00 a 13.00 – 15.30 hod. Mimo tuto otevírací dobu si lze sjednat schůzku na telefonním čísle 739 382 008.

Družstevní záložna AKCENTA nemá pobočku a obchodní místa pouze v Česku, ale také na Slovensku. Klienti ji mohou navštívit v Bratislavě a v Košicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…