Zamilovaní lyžují na Lipně za dvacku

12.02.2015 11:47

Téměř deset kilometrů sjezdových tratí, na kterých leží 60 centimetrů technického a přírodního sněhu, ale také přes třicet kilometrů běžeckých tras a stop. To jsou hlavní lákadla před víkendem ve Skiareálu Lipno.

Zamilovaní lyžují na Lipně za dvacku
Foto: Skiareál Lipno
Popisek: Skiareál Lipno

Na návštěvníky však znovu čeká i zábava a akce. Tentokrát si na své přijdou také zamilovaní. Pár, který si dá v sobotu u pokladen pořádnou valentýnskou pusu, dostane večerní skipas za 20 korun. „V současné době jsou v areálu ideální podmínky. Kromě všech sjezdovek využívají lyžaři i slalom, kde mohou na čas poměřit své síly. Vyrážejí však také do snowparku, nebo na skicross,“ upozornil ředitel Skiareálu Lipno Petr Dušek. Dále zmínil, že běžci se mohou vydat na více než třicet kilometrů tras, které jsou upravené, jak na skate, tak i klasiku.

V neděli od 13 hodin si děti i jejich rodiče znovu užijí tradiční stavění sněhuláka na Stezce korunami stromů. Neměli by si však nechat ujít ani nedělní vrchol víkendu Show lišáka Foxe, která začíná v 19 hodin. Výhrou bude znovu oblíbená projížďka rolbou. Pro nejmenší děti do čtyř let je připravený Bambini park s kolotočem. Všem návštěvníkům Skiareálu je stále k dispozici půjčovna Intersport rent i obchod Intersport.

Zkrátka zatím přijdou pouze bruslaři, protože na zamrzlém Lipně je zatím led příliš tenký.

Hlavním mediálním partnerem Skiareálu Lipno je Frekvence 1

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…