Zástavy automobilů jsou stále oblíbenější službou

26.02.2016 17:34

Zástavy automobilů jsou stále populárnější službou, kterou lze využít pro řešení finančních problémů i pro rychlé získání prostředků na podnikání či investici. Zákazníci se k nim stále častěji přiklánějí především díky jednoduchosti a rychlosti vyřízení, přehlednosti celé transakce a v některých případech i faktu, že vše probíhá bez prověřování bonity a nahlížení do registrů dlužníků. Některé společnosti, jako Cash4Car.cz, nabízejí i komfortní služby, kdy zaměstnanec společnosti dorazí kdykoliv přímo k zákazníkovi - tzv. Mobilní pohotovost 24/7.

Zástavy automobilů jsou stále oblíbenější službou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Silnice, ilustrační foto

Pro někoho to může být rychlá a bezbolestná cesta z finančních problémů, pro jiného zase téměř okamžitý způsob, jak získat prostředky například na podnikání nebo investici. Ať tak či tak, online zástavy automobilů si na našem trhu získávají stále větší popularitu. V čem tkví jejich kouzlo?

„Zástava automobilu je rychlá a bezproblémová. Zavoláte nám nebo vyplníte poptávkový formulář, odhadce přijede za vámi, společně sepíšeme smlouvu a ihned dostanete peníze. Dokonce si můžete zvolit variantu, kdy s autem dál jezdíte a celý obchod proběhne jen v papírové podobě“, říká Marek Zurian, ředitel jedné z největších českých autozastaváren, Cash4Car.cz - zástavy automobilů.

Rychlost a jednoduchost – to jsou asi největší lákadla automobilových zástav pro všechny druhy zákazníků. Zatímco žádost o bankovní půjčku s sebou nese nutnost dokladování příjmů a, co je pro mnohé ještě méně příjemné, znamená také kontrolu záznamů v registrech dlužníků, půjčky od nebankovních společností se obvykle neobejdou bez nějaké formy ručení, například nemovitostí.

Zástava automobilu je tak řešením pro někoho, kdo potřebuje peníze ihned a bez velké administrativy, ale zároveň ví, že jeho nedostatek financí je jen dočasný a nechce ho řešit definitivním prodejem automobilu. Často jde také o zákazníky, kteří své auto nutně potřebují, například k výkonu povolání či podnikání, a proto volí variantu, kdy auto zůstává v jejich držení a oni ho mohou i nadále používat.

Jak to tedy celé funguje? Ve své podstatě docela jednoduše. Zákazník zavolá na kontaktní bezplatnou linku a domluví si schůzku na provozovně či například u něj doma. Přivolaný specialista provede odhad ceny automobilu, na základě které si obě strany domluví výši poskytnutých finančních prostředků a další podmínky.

Zastavárenská společnost potom automobil odkoupí a stane se jeho oficiálním vlastníkem, kterým zůstane až do doby, kdy zákazník splatí poskytnuté finance. Za to si neúčtuje úrok, ale manipulační poplatek, obvykle ve výši 2% z ceny vozu. V případě, že se zákazník rozhodne pro levnější variantu, kdy je vůz uschován na hlídaném parkovišti zastavárny, také celou dobu dbá na to, aby vůz zůstal v perfektním stavu.

„Naši zákazníci si nejvíce pochvalují rychlost a bezproblémové jednání“, říká ředitel Marek Zurian. „Vědí, že si k nám mohou přijít pro peníze kdykoliv a bez zbytečných prostojů, které by zažili například v bance. Právě v tom je naše největší deviza. Že u nás mohou s vozem nadále jezdit je už jen třešničkou na dortu“.

Rostoucí zájem zákazníků o tyto služby naznačuje, že zástavy automobilů jsou ve světě rychlých finančních produktů novým trendem, který se jen  tak nezastaví. Právě rychlost a možnost vyřídit velkou část „papírování“ online je pro zákazníky v dnešní uspěchané době klíčovým lákadlem.

  • Zástava automobilu je rychlá a snadná cesta k financím
  • Zákazníkům slouží k řešení finančních problémů i financování podnikání či investic
  • Hlavní výhodou je rychlost vyřízení a jednoduchost získání
  • Společnosti jako Cash4Car.cz nabízejí možnost dojet kdykoliv za klientem
  • Peníze se půjčují ihned a bez prověřování zákazníkovy bonity

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…