Závodní okruh mosteckého autodromu bude patřit vozům Audi

27.05.2020 14:03

Majitelé vozů věhlasné německé značky Audi mají jedinečnou šanci vyzkoušet parametry svého „miláčka“ i své řidičské umění na velkém závodním okruhu mosteckého autodromu. V pátek 12. června od 14:00 do 18:00 hodin bude patřit dráha, po níž se prohánějí špičkoví světoví jezdci, jen jim.

Závodní okruh mosteckého autodromu bude patřit vozům Audi
Foto: Autodrom Most
Popisek: Vůz Audi

Audi Days 2020 organizuje autodrom ve spolupráci se společností Porsche Česká republika, Divize Audi. „Majitelé vozů Audi si užijí dvou půlhodinových jízd po okruhu, jimž bude předcházet brífink zkušeného instruktora sportovní jízdy. Mohou si vyzkoušet také závodní simulátor,“ láká do areálu autodromu eventová manažerka společnosti AUTODROM MOST Michaela Rosenkranzová.

Vstupné činí 2000 Kč na osobu, registrace na e-mailové adrese jizdymost@autodrom-most.cz. Je ale také možné zapojit se do soutěže o bezplatnou účast na akci, více ZDE. „Stačí správně odpovědět na deset dotazů a mít štěstí při losování,“ doplnila manažerka.

Testovací jízdy na velkém závodním okruhu autodromu jsou připraveny také pro řidiče automobilů i motocyklů z řad široké veřejnosti, nejbližší termín je 7. června. „Jezdí se v půlhodinových blocích, střídají se řidiči aut a motorek. Postupně vyhlásíme další termíny, zveřejníme je vždy s předstihem,“ upřesnila Michaela Rosenkranzová.

Podrobné informaci o akci zájemci najdou ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Poučení ze Zašové

10:14 Zdeněk Jemelík: Poučení ze Zašové

Valašská vesnice Zašová má pevné místo v mých vzpomínkách na vzdálené mládí, proto mě zaujala zpráva…