Zlaté jablko představí Night shopping v netradičním pojetí

23.10.2014 14:00

Zlaté jablko připravilo na sobotu 25. října speciální prodlouženou verzi oblíbeného nočního nakupování, během kterého si přijdou na své skutečně všichni. Návštěvníky čeká už od odpoledních hodin řada akčních nabídek v téměř 50 obchodech, pestré aktivity pro děti a originální gurmánské a barmanské zážitky. Večerním programem potom provede moderátorka Gabriela Partyšová, která už v 19. hodin přivítá na pódiu exkluzivního hosta - skupinu 4TET Jiřího Korna. Nebude chybět ani taneční módní show nebo smyslné vystoupení v Pole Dance Battle.

Zlaté jablko představí Night shopping v netradičním pojetí
Foto: 4TET
Popisek: Night shopping ve Zlatém jablku zpestří i vystoupení skupiny 4TET Jiřího Korna.

Akce, která se ve Zlatém jablku pravidelně opakuje vždy na jaře a na podzim během páteční noci, poskytne tentokrát návštěvníkům všech věkových kategorií zábavu s ještě bohatším programem a navíc v nezvyklé prodloužené době. „Chtěli jsme přinést nejen atraktivní zážitky pro každého, ale také možnost využít akčních nabídek u jednotlivých prodejců v delším časovém úseku. Tak, aby lidé stihli během night shoppingu nejen nakupovat, ale mohli se také pobavit nebo si třeba nově užít i originální gastronomické zážitky,“ uvádí ředitel centra Jiří Kratochvíl.

I přes svůj název startuje „Long shopping night“ již v 15. hodin halloweenským programem s oblíbeným Jirkou Hadašem, který doprovodí i další aktivity pro děti jako je malování na obličej, bubble show, dílničky pro děti, modelování z balónků apod.

Poprvé v historii night shoppingu zprostředkuje Zlaté jablko návštěvníkům také mimořádné gastronomické zážitky. Kuchyni restaurace TamTam totiž pouze pro tento den ovládne Miroslav Husák - držitel řady prestižních ocenění a špičkový brněnský šéfkuchař, který vařil i pro Její Veličenstvo královnu Alžbětu II., papeže Benedikta XVI., české prezidenty a další VIP osobnosti. Ten společně se svým neméně slavným kolegou Stanislavem Zukalem, právě pro tuto příležitost připravil originální tříchodové degustační menu, které od 18. hodin mohou ochutnat hosté zdejší restaurace. Kdo by však rád zažil ještě něco víc netradičního, může se těšit na degustaci molekulární gastronomie v podání Achima Šipla nebo prezentaci světových značek doutníků.

Jak už je při night shoppingu zvykem večer bude patřit pódium v hlavní galerii centra velkým hvězdám a módním trendům. V 19. hodin uvede moderátorka Gabriela Partyšová originální uskupení čtyř mužů v černém známé jako 4TET Jiřího Korna. Po jejich hudebním vystoupení zahájí módní taneční show s Miss Earth 2012 Terezou Fajksovou, během které se představí aktuální kolekce letošního podzimu. Mezi jednotlivými módními bloky bude potom na pódiu k vidění i barmanská show mistra světa v míchání nealko nápojů a barmana roku Achima Šipla nebo žhavé taneční vystoupení u tyče.

Long shopping night proběhne ve Zlatém jablku od 15. do 23. hodin. Podrobné informace o programu naleznete na www.zlatejablko.cz

Program akce:

15:00 – 23:00 akční nabídky v téměř 50 prodejnách OZC Zlaté jablko

15:00 - 18:00 HALLOWEENSKÉ ODPOLEDNE PRO DETI
animační show Jirky Hadaše s čarodějnicemi Elvírou a Malvírou
škola kouzel
modelování balónku
čarodějnická diskotéka
pracovní dílničky pro děti
bubble show – workshop
malování na obličej

OD 18:00 KULINÁRSKÉ ZÁŽITKY
speciální degustační menu za zvýhodněnou cenu v Restaurantu TamTam ve spolupráci s  brněnskými šéfkuchaři Miroslavem Husákem a Stanislavem Zukalem.

     Degustační menu:

Parfait z kachních jater s macerovanou broskví, koňakovým želé a ovocnými perlami
Dýňový krém s praženými semínky a dýňovým olejem
Kančí ragů na burgundském víně, batátový krém, plněná kapusta a podzimní zelenina

prezentace světových značek doutníků v Restaurantu TamTam (speciální akční nabídka + k nákupu dárek)
ochutnávka molekulárního cateringu Achima Šipla a míchané alko zmrzliny ZDARMA pro všechny návštěvníky večerního programu v hlavní galerii Zlatého jablka.

19:00 - 19:50 4 TET JIŘÍHO KORNA

20:00 - 23:00 VEČERNÍ MÓDNÍ SHOW
Gábriela Partyšová v roli moderátorky
módní přehlídka s Miss Earth 2012 Terezou Fajksovou
Pole Dance Battle
barmanská show Achima Šipla

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…