Změna ve vedení divize Volkswagen osobní vozy

11.05.2014 15:03

Petr Janeba, dosavadní vedoucí divize Volkswagen osobní vozy společnosti Porsche Česká republika, ukončí k 30. 4. 2014 po téměř třech letech svoje působení na této pozici. Od 1. 5. 2014 převezme zodpovědnost za vybrané projekty v rámci Porsche Česká republika.

Změna ve vedení divize Volkswagen osobní vozy
Foto: red
Popisek: Volkswagen

"Pod vedením Petra Janeby značka Volkswagen osobní vozy v období 2011 - 2013 zvýšila prodej až na 15 365 vozů v roce 2013, tedy o 12 %. Zároveň došlo k navýšení kvalitativních ukazatelů, a to především ke zvýšení spokojenosti našich zákazníků," říká Vratislav Strašil, generální ředitel společnosti Porsche Česká republika. "Chtěl bych Petru Janebovi jménem naší společnosti za vykonanou práci poděkovat a popřát mnoho úspěchů v další profesní kariéře."

 Do doby jmenování nového vedoucího divize Volkswagen osobní vozy převezme vedení značky dočasně Vratislav Strašil.

 Petr Janeba působí v koncernu Volkswagen již patnáct let. Před svým angažmá v rámci Porsche Česká republika vedl importérskou organizaci značky Škoda v Rusku. Předtím působil na vedoucích pozicích v prodeji značky Škoda s odpovědností za Rusko, západní Evropu a zámoří.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…