Změny v představenstvu DPP

19.05.2016 8:03

Dozorčí rada Dopravního podniku hl. m. Prahy (DPP) odvolala členy představenstva Jaroslava Ďuriše a Magdalenu Češkovou. Novými členy se stali Jan Šurovský a Martin Gillar.

Změny v představenstvu DPP
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

Důvodem personálních změn je potřeba urychlit modernizaci podniku a kroky vedoucí ke snížení provozních výdajů při současném zachování kvality a rozsahu služeb.

„Jménem dozorčí rady chci poděkovat Jaroslavu Ďurišovi za práci, kterou pro DPP v posledních 2,5 letech při stabilizaci podniku vykonal, “ řekl náměstek pražské primátorky pro dopravu a sport a předseda dozorčí rady DPP Petr Dolínek (ČSSD).

Martin Gillar vystudoval Právnickou fakultu UK. Z pozice místopředsedy představenstva řídil společnost ČD Telematika.  V současnosti působí v pozici ředitele divize rozvoje a strategie České pošty s.p.

Jan Šurovský studoval Fakultu dopravní ČVUT a do DPP nastoupil v roce 1994. Od roku 2007 následně vykonával funkci vedoucího jednotky Dopravní cesta Tramvaje, od roku 2011 pracuje v pozici technického ředitele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…