Značka SYNOT nově v Gruzii

20.05.2016 10:22

Skupina SYNOT pokračuje v úspěšné expanzi. Své aktivity nově rozšířila do Gruzie.

Značka SYNOT nově v Gruzii
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

„Gruzie je dalším trhem, který považujeme za velmi perspektivní. Těší nás proto, že jsme společně s našimi obchodními partnery mohli právě v Gruzii odstartovat jeden z prvních projektů. Tím je zahájení provozu nového kasina. Do budoucna přitom plánujeme postupné rozšiřování aktivit v této oblasti, a to nejen v segmentu loterií, se kterým má naše skupina SYNOT již více než 25 let zkušeností. Proto se již nyní v tomto regionu rozhlížíme po dalších příležitostech,“ uvedl Roland Andrýsek, obchodní ředitel skupiny SYNOT.

Skupina SYNOT dnes zaměstnává na tři tisíce osob a působí ve více než dvaceti zemích světa. Své obchodní aktivity vyvíjí v Evropě, Africe, Americe, Austrálii a také v Asii. Kromě loterního průmyslu a dodávky špičkových IT technologií, softwarových řešení a herních zařízení se věnuje také investicím v oblasti cestovního ruchu a sportu, podpory startupových projektů, mediálním aktivitám a dalším podnikatelským odvětvím. Její roční obrat činí přibližně 600 miliónů EUR. 

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…