Znojmo: Volejbalisté z Přímětic na radnici

31.05.2014 7:38

Znojemský mládežnický sport si může opět gratulovat, neboť mladí přímětičtí volejbalisté dosáhli historického úspěchu. K výborné sezóně jim gratuloval osobně i místostarosta Jan Grois.

Znojmo: Volejbalisté z Přímětic na radnici
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Volejbalisté ze základní školy v Příměticích mají za sebou vynikající sezónu. V kategorii žáků obsadili třetí místo v Českém poháru starších žáků. Nejčerstvějším úspěchem je třetí místo na Mistrovství České republiky žáků, které se konalo začátkem května ve Frýdku-Místku. Za reprezentaci školy i města jim na radnici osobně poděkoval místostarosta Jan Grois. K dosaženým úspěchům jim také pogratuloval.

„Je krásné vidět, že hodiny, které trávíte v tělocvičně, a ta léta dřiny s sebou přináší tak krásné úspěchy,“ řekl místostarosta. Velké poděkování patří také jejich kouči Danielu Kasanovi, který je zároveň ředitelem základní školy v Příměticích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: znojmocity.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…