Zoo Liberec: Certifikát poskytovatele environmentální výchovy pro SEV DIVIZNA

05.02.2018 12:31

DIVIZNA je Městské středisko ekologické výchovy při Zoologické zahradě Liberec. Svými bohatými aktivitami v oblasti environmentální výchovy už 18 let podporuje, učí a motivuje širokou veřejnost k zodpovědnějšímu chování k naší přírodě a planetě.

Zoo Liberec: Certifikát poskytovatele environmentální výchovy pro SEV DIVIZNA
Foto: zooliberec.cz
Popisek: ZOO Liberec - logo

Kvalitu jejích služeb dokazuje i nově získaný Certifikát poskytovatelů environmentální výchovy. Členové Certifikační rady systému Certifikace poskytovatelů EV na svém lednovém zasedání schválili všechny auditorské výroky a potvrdili, že Městské středisko ekologické výchovy při Zoo Liberec – SEV DIVIZNA je certifikovaným poskytovatelem služeb v oblasti environmentální výchovy. Pro DIVIZNU i celou libereckou zoo je to obrovský úspěch, protože v České republice se podařilo certifikát získat zatím pouze deseti střediskům.

„Byl to proces, na kterém jsme pracovali v průběhu celého roku 2017. Podařilo se nám uspět ve všech čtyřech oblastech: řízení organizace, programoví pracovníci, environmentální programy a ekologizace provozu. Díky procesu certifikace jsme si v organizaci také ujasnili spousty užitečných věcí. Oživili jsme si odbornou diskusi uvnitř mezi kolegy a nastartovali některé procesy, které je dobré v organizaci mít, abychom po mnoha letech působení nepropadali stereotypům a neusnuli na vlně úspěchů. Utřídili a upřesnili jsme si potřebné dokumenty a postupy, které v SEV DIVIZNA používáme. Certifikace je velmi dobrá příležitost, jak získat zpětnou vazbu na fungování organizace. Chceme nabízet kvalitní služby, chceme se zlepšovat a pomáhat našim klientům a certifikační proces nám k tomu napomáhá, “ dodává Aleš Kočí, vedoucí střediska.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

16:05 AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

V chráněné krajinné oblasti Brdy přibylo čtrnácté maloplošné zvláště chráněné území – přírodní památ…