Zoo Zlín znovu překonala návštěvnický rekord

11.12.2019 22:01

Zlínský kraj se chlubí spoustou turistických lákadel. Největším tahákem je dlouhodobě Zoo Zlín.

Zoo Zlín znovu překonala návštěvnický rekord
Foto: ZOO Zlín
Popisek: ZOO Zlín

Každoročně díky ní zavítají do regionu statisíce turistů. Rok 2019 bude přepisovat dosavadní rekordy. Poprvé v historii projde branami zoo víc než 670 tisíc návštěvníků. Zvýšená návštěvnost se projevuje i v rekordních tržbách, které přispívají k nejvyšší soběstačnosti ze všech českých zoo. Ta se v několika posledních letech pohybuje kolem 90 procent.

„Jsme rádi, že děláme městu Zlín tu nejlepší možnou reklamu. Brány zoo jsou veřejnosti otevřeny každý den v roce. A přestože největší nápor je v letních měsících, chodí k nám lidé za zábavou a odpočinkem i nyní v zimě,“ říká ředitel Zoo Zlín Roman Horský.

Přesná čísla letošní rekordní návštěvnosti budou samozřejmě známa až na konci roku. Už teď je ale jasné, že se jedná o historicky nejúspěšnější sezónu. To ostatně potvrzuje i rekordní počet držitelů klubových karet Zoo Zlín Family.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…