Zpěvačka Helena Vondráčková nepodepsala antichartu, potvrdil Obvodní soud pro Prahu 5

23.04.2018 14:57

Helena Vondráčková, kterou exkluzivně zastupuje Agentura MM Praha, nepodepsala tzv. antichartu! Dnes o tom rozhodl Obvodní soud pro Prahu 5 na základě předložených důkazů z archivů.

Zpěvačka Helena Vondráčková nepodepsala antichartu,  potvrdil Obvodní soud pro Prahu 5
Foto: Hans Štembera
Popisek: Helena Vondráčková

Zpěvačka se na soud obrátila kvůli článku na webových stránkách www.krajskelisty.cz, jehož součástí byla loni v lednu tato pasáž: "Mnozí se naopak dodnes brání přiznat odpovědnost. Helena Vondráčková například žalovala kritika Jana Rejžka za to, že v novinách uvedl, že její jméno je na seznamu anticharty. Soud ale Vondráčková prohrála. Antichartu prokazatelně podepsala. A nejen ona."

Sdělení právního zástupce zpěvačky Marka Nespaly: "Má klientka, paní Helena Vondráčková považuje výsledek tohoto soudního sporu za konečnou satisfakci mnohaletého a opakovatelného obviňování nejrůznějšími individui z podpisu Anticharty. Má klientka nemá proti žalovanému periodiku žádnou osobní zášť a tento soudní spor byla nucena vést do konečného rozhodnutí, jímž jí bylo dáno za pravdu, z důvodu dosažení finálního soudního verdiktu, kdy je jednou pro vždy najisto postaveno, že Antichartu skutečně nepodepsala (usnesení, jímž se schvaluje smír nesmí být v rozporu s hmotným právem a má povahu vykonatelného rozhodnutí, ačkoli se nenazývá rozsudkem). Má klientka, paní Helena Vondráčková tím považuje celou nešťastnou věc a různé lživé kampaně za uzavřené.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…