Zpráva o činnosti Národní centrály proti organizovanému zločinu

14.08.2017 14:12

Národní centrála proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (NCOZ) vznikla 1. srpna 2016 sloučením dvou útvarů s celorepublikovou působností - Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu SKPV a Útvaru odhalování korupce a finanční kriminality SKPV.

Zpráva o činnosti Národní centrály proti organizovanému zločinu
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

Vzhledem k tomu, že od vzniku celorepublikového útvaru uplynul jeden rok, vedení NCOZ poskytuje veřejnosti první zprávu o činnosti centrály. K těmto informacím bychom chtěli podotknout, že podrobnější vyhodnocení činnosti útvaru plánujeme až na začátek roku 2018 a to z důvodu, že k 1. lednu 2017 byla schválena dílčí změna organizační struktury. V rámci této změny vznikla nové sekce finanční kriminality. Dále byly sloučeny expozitury (teritoriální pracoviště) v Teplicích a v Ústí nad Labem do jednoho organizačního článku se sídlem v Ústí nad Labem. Rovněž došlo ke vzniku zcela nové expozitury v Olomouci. K provedeným dílčím změnám patří i převzetí problematiky „autokriminality“ ze strany Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování.

Zprávu o činnosti NCOZ naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…