Zpráva ze semináře o výsledcích konference v Evropském parlamentu

24.06.2015 20:15

Ve dnech 26. – 27. května 2015 pořádal Evropský institut odkazu šoa Mezinárodní konferenci o sociální péči o přeživší holocaustu a další oběti nacistické perzekuce, která se konala v sídle Ministerstva zahraničních věcí v Černínském paláci v Praze.

Zpráva ze semináře o výsledcích konference v Evropském parlamentu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministerstvo zahraničních věcí

Dne 23. června 2015 uspořádal Evropský institut odkazu šoa spolu se členem Evropského parlamentu Bastiaanem Belderem (více předseda delegace Evropské unie pro vztahy s Izraelem) seminář o výsledcích nedávné Mezinárodní konference o sociální péči o přeživší holocaustu a další oběti nacistické perzekuce. Na semináři proběhla prezentace databáze sociální péče o přeživší holocaustu a další oběti nacistické perzekuce v zemích Terezínské deklarace.

Semináře se zúčastnili poslanci EP, přeživší holocaustu, zástupci židovské komunity, zvláštní zmocněnec pro otázky holocaustu, představitelé stálých misí v EU, představitelé Evropské komise a mnoho dalších. Seminář se konal v Bruselu v prostorách Evropského parlamentu a navazovala na něj výstava o životních osudech přeživších holocaustu v zemích Terezínské deklarace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…