Zubrfest 2014 je tady! Pivovar Zubr opět otevře své brány veřejnosti

17.06.2014 16:52

V sobotu 21. června se v prostorách pivovaru uskuteční další ročník festivalu Zubrfest 2014. Letošními hudebními hvězdami festivalu budou Walda Gang, Věra Špinarová a Monkey Business. Specialitou pak bude free style motokrosová show pod taktovkou Petra Kuchaře, několikanásobného mistra republiky. Na Zubrfestu bude rovněž možné ochutnat nově připravované pivo, které chce pivovar uvést na trh na podzim letošního roku.

Zubrfest 2014 je tady! Pivovar Zubr opět otevře své brány veřejnosti
Foto: ZUBR
Popisek: ZUBR

Součástí celodenního programu budou kromě hudebních vystoupení zábavné divácké soutěže s pivní tématikou. Pro účastníky bude rovněž připravena rozmanitá nabídka občerstvení se spoustou gastronomických specialit. Pivo Zubr se bude čepovat z 98 výčepních kohoutů a i letos bude připraven pivovod, prostřednictvím kterého se povedou vybrané druhy piva do výčepního zařízení přímo z ležáckých tanků. Ochutnat bude možné nejen například Zubr Gold, ochucená piva Zubr Cider mix a Zubr Yuzu&Limeta, ale i pivní speciály jako je Zubr Maxxim a Zubr Extra hořký.

Jedinečným zážitkem bude rovněž možnost ochutnat a zhodnotit nově připravované pivo. „Zveme všechny milovníky piva, aby přišli degustovat naše nové pivo. Vaříme ho pro ně, a proto bychom rádi znali jejich názor na jeho aromatické a chuťové vlastnosti, “ říká Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru. Zájemci již mohli v rámci facebookové sítě posílat své návrhy na název připravovaného piva.

Akce začne úderem desáté hodiny, kdy budou do areálu vpuštěni první účastníci a od 10:30 hodin se na pódiu představí první kapely. Ve 13:30 pak hodin bude festival oficiálně zahájen slavnostním přípitkem. Během odpoledne se se svým programem představí špičkoví motokrosoví jezdci, kteří si pro Zubrfest připravili prvotřídní akrobatické kousky. Atmosféra bude jistě gradovat v podvečerních a večerních hodinách, kdy se v závěru programu představí tři hlavní festivalové hvězdy. Jedinečnou show slibuje zejména vystoupení skupiny Monkey Business spolu s jejím hlavním protagonistou Matějem Ruppertem, který patří k současné špičce české hudební scény a díky svému neodolatelnému charisma dokáže spolehlivě uvést všechny posluchače do správného varu a nálady.

Část výtěžku ze vstupného pivovar věnuje jako každý rok na dobročinné účely. Tentokrát budou obdarovány opět dvě neziskové organizace: Duševní zdraví, o.p.s. a SONS, Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých ČR. 

Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí holdingu PMS. V loňském roce získala značka ZUBR Gold ocenění Absolutní vítěz mezi všemi značkami na soutěži Zlatý pohár Pivex 2013 a obhájila tak ocenění z předešlého roku.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

13:04 DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) začne od středy 17. dubna 2024 od brzkých ranních hodin s opravou…