Zuzana Filipková pro 20 představ: Zaměstnávat lidi se znevýhodněním by mělo být běžné

10.11.2014 9:00

První žena přispěla svou úvahou o budoucnosti Moravskoslezského kraje do projektu 20 představ. Zamyšlení ředitelky Slezské diakonie Zuzany Filipkové především o potřebách a vývoji sociálních služeb najdete na www.20predstav.eu.

Zuzana Filipková pro 20 představ: Zaměstnávat lidi se znevýhodněním by mělo být běžné
Foto: kr-stredocesky.cz
Popisek: Počítač

„Lidé s různým znevýhodněním jsou součástí naší společnosti. Tedy i zaměstnávat lidi se znevýhodněním by mělo být ve společnosti běžné,“ uvádí Filipková a říká, že na tyto aktivity by měla navazovat i podpora z evropských fondů.

Zuzana Filipková působí ve Slezské Diakonii od roku 1993, od roku 2010 jako ředitelka organizace.  Byla u zrodu většiny služeb diakonie a zodpovídala také za zavádění systému kvality služeb. V oboru má bohaté projektové a lektorské zkušenosti.

Projekt 20představ.eu dává dohromady odvážné myšlenky a nevyřčené představy osobností a odborníků o budoucnosti kraje. Má inspirovat nejen lidi zabývající se regionálním rozvojem a evropskými fondy.  Všechny příspěvky najdete na www.20predstav.eu. Hodnotit, sdílet a diskutovat je možné také na www.facebook.com/20predstav a www.twitter.com/20predstav.

Projekt připravila Regionální rada Moravskoslezsko, která je zodpovědná za uplatnění 20 miliard korun z evropských fondů v kraji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…