Zvýhodněnou Optimální půjčku nabízí KB jen do konce března

25.03.2014 17:40

Od začátku nového roku mohou spotřebitelé převést své půjčky do jednoho úvěru v rámci zvýhodněné Optimální půjčky. Pokud tak učiní ještě do konce března, vrátí jim Komerční banka první dvě anuitní splátky. Splacení půjček u jiných institucí je jednoduché - zařídí jej za klienta Komerční banka.

Zvýhodněnou Optimální půjčku nabízí KB jen do konce března
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

Optimální půjčka od Komerční banky slouží všem, kteří splácejí jeden nebo více úvěrových produktů od bankovních i nebankovních institucí. Umožňuje zkonsolidovat veškeré existující úvěry a může být poskytnuta až do výše 2,5 mil. Kč, a to bez zajištění.

V rámci akční nabídky platné do konce března odmění Komerční banka klienty, kteří nově získanou Optimální půjčku řádně splácí, a vrátí jim první dvě anuitní splátky. Stačí, když mají u KB vedený běžný účet.

Optimální půjčka je v rámci zvýhodněné nabídky zcela bez poplatků a je úročena atraktivní sazbou. Klient ji může kdykoli předčasně splatit, a to bez dodatečných nákladů. Velkou výhodou konsolidace půjček je snížení celkových měsíčních nákladů na splácení a zároveň získání přehledu o provedených výdajích.

„Lidem během života vznikají náklady, které hradí pomocí různých úvěrů – na nákup automobilu, rekonstrukci, nečekané výdaje. S tím ale souvisí různě vysoké úrokové sazby a poplatky. Sloučením všech půjček získají lepší přehled o své finanční situaci a výrazně sníží své měsíční výdaje,“ uvedl Radek Basár, zástupce výkonného ředitele pro Marketing, Komunikaci a Business Development.

O konsolidaci půjček mají spotřebitelé čím dál větší zájem. Jen v roce 2013 využilo atraktivní Optimální půjčku takřka 10 tisíc klientů Komerční banky. Celkový objem poskytnutých úvěrů dosáhl takřka 1,7 miliardy korun.

„Za vyšší atraktivitou Optimální půjčky vidím finanční osvětu a také to, že se lidé aktivně snaží omezit své výdaje a využít tak velmi nízkých úrokových sazeb. Zvýhodněné nabídky, jako ta od Komerční banky, pak konsolidaci půjček ještě zatraktivňují,“ dodal Radek Basár.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…