ePojisteni.cz majetkově vstupuje do společnosti Tarifomat

10.12.2014 14:40

Společnost ePojisteni.cz, největší český srovnávač a prodejce online pojištění, majetkově vstoupila do společnosti Tarifomat, která je největším tuzemským srovnávačem mobilních tarifů a zároveň patří mezi nejvýznamnější srovnávače energií.

ePojisteni.cz majetkově vstupuje do společnosti Tarifomat
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

„Majetkový vstup do Tarifomatu je strategickým krokem skupiny ePojisteni.cz s cílem rozšířit sadu produktů, které našim klientům umožňují optimalizovat rodinné finance o oblast mobilních a datových tarifů a energií,“ říká Dušan Šenkypl, CEO a zakladatel společnosti ePojisteni.cz.

Tarifomat již využilo 150 tisíc zákazníků a tento rok uzavřel smlouvy v hodnotě více než 340 miliónů Kč. „Od vstupu ePojisteni.cz si slibujeme další výrazný nárůst klientů, kterým pomáháme optimalizovat náklady na mobilní tarify. Naším dalším jednoznačným cílem je stát se jedničkou v oblasti srovnání cen plynu a elektrické energie,“ říká majitel a ředitel společnosti Tarifomat, Pavel Černoch.

Skupina ePojisteni.cz zároveň dokončuje transformaci do holdingové struktury zastřešené společností NetBrokers Holding a.s. se základním kapitálem 433 miliónů Kč. Cílem je zjednodušení a ztransparentnění struktury skupiny, která je dominantním hráčem nejen v oblasti online pojištění, ale i leadgeneration, mobilního marketingu a slevového trhu. NetBrokers Holding a.s. bude aktuálně držet 50% podíl ve společnosti Tarifomat s opcí vedoucí k získání kontrolního podílu.

Webové portály Tarifomatu a skupiny NetBrokers Holding využívá přes 3,000,000 uživatelů v České republice a na Slovensku. ePojisteni.cz uzavřelo již více než 350,000 pojistných smluv a ostatní projekty skupiny zprostředkovaly ecommerce transakce v hodnotě více než 5 miliard Kč, čímž se řadí mezi nejvýznamnější české ecommerce subjekty.

Více informací naleznete na stránkách ePojisteni.cz a Tarifomat.cz.

O společnosti Tarifomat

Společnost Tarifomat s.r.o. funguje na českém trhu od 1. února 2012. Zcela zdarma srovnává všechny dodavatele mobilních tarifů ve všech krajích v České republice a svým zákazníkům tak nabízí vždy nejvýhodnější nabídky na volání, SMS či třeba data. Díky svému významnému podílu na trhu disponuje speciálně vyjednanými nabídkami, které nemusí být dostupné v jiných distribučních kanálech dodavatelů telekomunikačních služeb. Za dobu svého fungování již pomohla více než 140 000 zákazníků. Český telekomunikační úřad garantuje její nezávislost.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…