Mezinárodní síť Mediestetik rozšířila v Praze kliniku estetické medicíny

26.09.2014 10:00

Moderní medicína slaví v Praze další úspěch. Jedno z předních evropských estetických zařízení rozšířilo v uplynulých dnech zázemí o dvě dermatologické a jednu plně vybavenou stomatologickou ordinaci. Rozšíří tak i možnost ošetření založených na nejnovějších vědeckých poznatcích a technologických inovacích. Klinika Mediestetik často jako první v ČR představuje nové kvalitní metody ošetření, např. neinvazivní kryolipolýzu Zeltiq CoolSculpting pro redukci tukových tkání.

Mezinárodní síť Mediestetik rozšířila v Praze kliniku estetické medicíny
Foto: Shutter
Popisek: pleť

Kromě toho však Mediestetik do Čech přinesl jako první i bezoperační lifting Thermage nebo švýcarské metody buněčného omlazování RegenPlazma a RegenMatrix, v jejichž provádění v současnosti školí lékaře  z ostatních pracovišť.

Mediestetik poskytuje i prémiovou stomatologickou péči. Jako jedno z hrstky pracovišť v ČR disponuje robotickým systémem CEREC, který je schopen vymodelovat a vyrobit zubní náhradu během několika desítek minut, a plně vybaveným implantologickým centrem. S téměř 100% úspěšností zde provádějí stomatologové i velmi složitá endodontická léčení či léčbu parodontu. S použitím špičkového operačního mikroskopu, systému diagnostiky skusu T-Scan či neinvazivního léčení zubního kazu ICON tu jsou stomatologové schopni vyřešit veškeré problémy chrupu od čistě medicínských až po ty ryze estetické. Bělení zubů plazmovou lampou ZOOM III či estetická restaurace chrupu je zde naprostou samozřejmostí.

Nově tak od září nabízí pacientům Mediestetik na Senovážném náměstí další plně vybavené ordinace pro dermatologické i stomatologické ošetření. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…