Regenerace po plastických operacích

09.10.2014 12:00

Dělají Vám vrásky Vaše vrásky? Ať už s nimi bojujete nejrůznějšími krémy, zdravou výživou, botulotoxinem nebo estetickými operacemi, zásadní péči věnujte klidu na duši. Aspoň toto tvrdí MUDr. David Tomášek , atestovaný plastický chirurg. Tomášek uvádí, že stres vzezření obličeje, a tedy i výsledky jeho práce, ovlivňuje naprosto zásadně.

Regenerace po plastických operacích
Foto: thinkstock - playnet fotobanka
Popisek: prsa

„Spousta našich klientů, kteří se rozhodnou se svou vizáží něco udělat a podstoupí plastickou operaci, pochází ze stresového prostředí. Svým pacientům radím, aby se věnovali sportu, pravidelně a zdravě jedli a tím i ušetří spoustu peněz za plastické operace,“ uvádí Tomášek. Velice populární záležitostí hlavně u starších žen se stává operace očních víček, po které vypadá pacientka o několik let mladší a více svěží.

Problémy pak nastávají po plastických operacích. Je třeba důrazně dbát i na hojivé léčení. Pro zlepšení pooperačního hojení doporučuje svým klientům nasadit bezprostředně po chirurgickém zásahu enzymoterapii. „Je potřeba léčbu podpořit podpůrnými léky, například Wobenzymem, či jiným přípravkem, který podpoří cirkulaci lymfy a krve v organismu a tak zrychlí přísun protilátek potřebných k co nejkvalitnějšímu hojení.

Pozitivním dopadem enzymoterapie je podle Tomáška vstřebatelný materiál ve smyslu háčků a proužků, které se všívají pod kůži až pod okostici. „Pomocí těchto pásků je možné vypnout příslušné obličejové partie velmi citlivě bez jakýchkoli viditelných jizviček,“ dodává Tomášek

Rozhodnete-li se např. pro odstranění vráskotvorných svalů na čele nebo operaci padlých víček, doporučuje doktor Tomášek kromě nasazení léku Wobenzymu pro zlepšení hojení po operaci i zamyslet se nad vlastní životosprávou, dostatkem spánku a uměním relaxace, kteréžto výsledný efekt výrazně podpoří. Ne nadarmo se říká, se zdravím tělem, zdraví duch.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …