,,Darebáci přijdou i do Česka!" Somálec pobodal Slováka. A je zle

27.08.2020 11:17

Před pár dny se v centru Bratislavy odehrálo krvavé drama. Rakouský občan somálského původu napadl sedmadvacetiletého Slováka. Podle serveru Čas.sk zaútočil Somálec střepem ze sklenice, který mladému Slovákovi vrazil do boku.

,,Darebáci přijdou i do Česka!" Somálec pobodal Slováka. A je zle
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Bratislava - plot

V neděli nad ránem došlo v centru Bratislavy ke krvavému útoku. Okolo půl páté ráno napadl rakouský občan somálského původu, dvacetiletý Zakaria, sedmadvacetiletého Slováka. Muži se spolu začali hádat, ale jejich hádka vyvrcholila rozbitím sklenice. Somálec popadl jeden ze střepů a Slovákovi ho vrazil do levého boku.

Anketa

Je špatně, když se lidé smějí zranění prezidenta Zemana?

95%
5%
hlasovalo: 13769 lidí

Útočník je momentálně ve vazbě a čelí obvinění z přečinu výtržnictví, ale také obvinění z výroby a prodeje psychotropních látek. Spolu s útočníkem policisté zadrželi i čtyřiadvacetiletého Mohammeda. A tašku s omamnou látkou, kterou policisté označili za cannabis, jinými slovy za konopí, které měli obvinění cizinci prodávat.

Bude-li uznán vinným, hrozí útočníkovi 2 až 5 let vězení a jeho kolegovi 3 roky.

Hnutí Svoboda a přímá demokracie o incidentu hovoří jako o ukázce „kulturního obohacení“, které prý do střední Evropy přinesli migranti.  

„Je naprosto jasné, že tito příchozí nemají vůbec žádnou snahu se integrovat do naší společnosti. Jejich způsob života je naprosto neslučitelný s tím naším. Je třeba přijmout nulovou toleranci nelegální migrace a těmto osobám vůbec neposkytovat žádný azyl. Je třeba obnovit opět hraniční kontroly, neboť je dnes více než nutné střežit naše vlastní hranice. Tito dva darebáci si mohli také ke svým radovánkám vybrat například Brno nebo Znojmo. A to je pro nás v SPD naprosto nepřijatelné,“ pokračovali členové SPD.

SPD o útoku v Bratislavě

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…