A už to jede: K Zemanovým medailím se vyjádřil Miroslav Kalousek

28.10.2018 21:56

Mezi těmi, kteří večer 28. října 2018 obdrželi státní vyznamenání z rukou prezidenta republiky Miloše Zemana, bylo i několik jmen, která jsou v rámci společnosti přijímána rozdílně. O několika takových promluvil poslanec za TOP 09 Miroslav Kalousek. Prý jde o věc vkusu. Reakce „publika“ byly tvrdé a vkusu prosté.

A už to jede: K Zemanovým medailím se vyjádřil Miroslav Kalousek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Protest proti Babišově vládě podporované komunisty před budovou sněmovny. Když mezi demonstranty zavítal Miroslav Kalousek dočkal se vřelého přijetí za skandování svého jména

Kalousek rovnou „problémové“ oceněné vyjmenoval. „Nejenom kádrováním v pozvánkách, ale řadou vyznamenaných (Krúpa, Strnad, Syruček, Best, Zbořil, Sýs atd. ...) udělal prezident ze státního svátku svůj soukromý mejdan. Chodit na Zemanovy soukromé mejdany zajisté lze, ale je to už věc vkusu. Nikoliv povinnost,“ napsal Kalousek na svůj facebook.

Anketa

Jste hrdí na Českou republiku?

85%
15%
hlasovalo: 7244 lidí

„A proto veškerá úcta těm, kteří se maškarády pomstychtivého starce nezúčastní,“ napsala v reakci Kalouskovi uživatelka Jana Vlková a označila prezidenta Zemana nelichotivým výrazem.

Objevil se ale i zcela jiný názor, kritizující Miroslava Kalouska. „Kalousku, ty jsi čurák. Nedopatřením vidím tvé příspěvky a je mi za tebe stydno,“ napsal Tomáš Mičík.

„Záleží na tom, zda má člověk větší úctu k republice, nebo větší odpor k Zemanovi,“ přemítal uživatel Jan Šafránek.

„Klídek, nezáviďte,“ napsal Miroslavu Kalouskovi pan Jindřich Rybníček.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…