EU nás totálně vysává, je to horor. A migranti nás prý dorazí

14.10.2016 9:35

Komentátor Václav Husák se v textu pro server Neviditelný pes zamyslel nad současnou Evropskou unií a závěry, k nimž dospěl, jsou vpravdě děsivé. Dnešní EU podle jeho názoru připomíná horor, v němž staré členské státy Unie totálně vysávají státy nové. A dorazit nás údajně mají uprchlíci.

EU nás totálně vysává, je to horor. A migranti nás prý dorazí
Foto: europarl.europa.eu, tan
Popisek: Martin Schulz, předseda Evropského parlamentu

Členství České republiky mohlo prý připomínat pohádku. Realita, kterou zažíváme po roce 2004, se prý však pohádce ani trochu neblíží.   

„Současná situace připomíná spíše horor. A bude ještě hůř! ... V důsledku uplatňování nesmyslných zemědělských kvót jsme postupně přišli o pilíře naší zemědělské výroby – například o cukrovarnictví, částečně i o objem produkce našeho kvalitativně jedinečného chmelu. Naprosto stupidní kvóty na podíl obnovitelných složek v motorových palivech a v jejich důsledku nesmyslně rozsáhlé pěstování řepky olejné způsobily výrazné poškození kvality zemědělské půdy a dále snížily naši potravinovou soběstačnost,“ vykresluje údajné vysávání Česka Evropskou unií Husák.

Celý text najdete zde

Nemluvě o tom, že v prvních letech našeho členství v EU měli naši občané odepřen přístup na pracovní trh řady starých členských zemí. Aby toho nebylo málo, autor připomíná, že nám nepatří už ani voda, která vytéká z našich kohoutků. Sluší se však dodat, že k privatizaci vodárenství dobrovolně přistoupili sami čeští politici.

K dovršení všeho zlého bychom prý sami sebe měli zničit tím, že přijmeme desítky tisíc migrantů. „Naší další skutečně ‚skvělou příležitostí‘ je kulturně se obohatit a finančně se naprosto vyčerpat přijetím pokud možno desetitisíců nám nepřátelských, většinou navíc v ekonomice nepoužitelných jedinců,“ rozčiluje se autor.

Ani to však podle všeho starším státům EU nestačí, tak si podle Husáka udělaly z Česka montovnu a teď se nám ještě pokouší diktovat, jaké platy bychom měli dávat našim řidičům. Kdyby Česká republika na tuto hru přistoupila, vedlo by to zřejmě ke krachu drtivé většiny dopravců v naší zemi a to je podle Husáka přesně to, o co Německo, Francie a další členské státy usilují.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …