Hájek se pustil do Havla. Kvůli sexuální výchově

03.09.2010 6:51

Vicekancléř prezidenta Václava Klause Petr Hájek si opět rýpl do exprezidenta Václava Havla. Prý se nám snaží spolu s dalšími vybělit srdce a mozky. Informoval o tom server prvnizpravy.cz.

Hájek se pustil do Havla. Kvůli sexuální výchově

Do Havla se Hájek pustil ve zdravici, kterou zaslal úcastníkům středeční demonstraci proti sexuální výchově na školách, která se pod názvem Neexperimentujte s našimi dětmi konala za úcasti asi tří stovek účastníků na Malostranském náměstí v Praze. Hájek v dopise demonstrujícím vyjádřil potěšení, že ještě někdo demonstruje za konzervativní hodnoty.

Hájek má jasno kdo za to může

Následně Hájek začal ironizovat všechny, o nichž je přesvědčen, že se snaží lidstvo srovnat názorově "do latě". "Dvacet let pro vás odborníci z populární Prezidentské knihovny Václava Havla připravují non stop Kursy pokroku: Celé zástupy novinářů, feministek, gayů, zelených alarmistů a dalších soudruhů v čele s místní odbočkou Páté kolony Evropské unie, se ve dne v noci snaží vybělit vám srdce a mozky do vzorné jednotné pokrokové čistoty - a vy nic?" diví se ve zdravici naoko Hájek.

Podle Hájka totiž koncept sexuální výchovy ve školách odkazuje k tradičnímu levicovému přesvědčení, že děti jsou ve skutečnosti státní majetek. A dnes už dokonce nikoli jen český, ale přímo evropský. "Vždyť vy dokonce chcete svým malým dětem odepřít jejich lidské právo být ve státní škole ´informován´, že láska má ve skutečnosti jméno sex a je pouhou tělesnou technikou a zábavnou hrou. Že homosexualita není zvrácenost či choroba, ale normální, člověku přirozená, moderní a pokroková varianta této vzrušující zábavy," provokoval ve zdravici Hájek doslova.

Kontroverzní příručku si můžete stáhnout ZDE (.pdf)

Havla Hájek nemá rád

Připomeňme, že Petr Hájek je znám jako velký obdivovatel Václava Klause, který si však na rozdíl od svého "idolu" nebere servítky, jak své názory demonstrovat. Už dříve označil v MF Dnes Havla za "pacifistického levicového intelektuála, který se na vrcholu politické pyramidy kafkovsky metamorfoval v radikálního neomarxistu." K tomu pak Hájek vysvětlil, že nejde o nadávku: "Bolševický komunismus je velmi hustou omáčkou, ale pak je tu také marxistická omáčka light, jejíž ideály přijal právě Havel."

Dále k tématu:

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ova

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…